Діти Валерії не хочуть бачитися з батьком

1 лютого 2012, 16:32

Російська співачка Валерія зізналася, що її діти не хочуть спілкуватися зі своїм батьком – Олександром Шульгіним. Екс-чоловік зірки не платить жодних аліментів та не вітає дітей із днями народження.

Зате з теперішнім чоловіком Йосифом Пригожиним у Валерії та її дітей все склалося добре, пише "Сегодня".

Як відомо, співачка має трьох дітей від свого екс-продюсера Шульгіна. Проте після розлучення чоловік "самоусунувся" від власних нащадків.

"Він і аліменти не платить, і взагалі якось самоусунувся. Чесно зізнатися, я цьому рада, бо ніяких спогадів про нього, крім неприємних, у дітей немає", - каже Валерія.


Шульгін став першим продюсером і другим чоловіком Валерії

Співачка припускає, що з часом діти, можливо, й зустрінуться з батьком. Хоча він їм був більше потрібен у період становлення.

"А виходить, що мама розривається на частини, щоб забезпечити дітям майбутнє, дати їм освіту - вони це бачать. А людина живе одна, насолоджується тим, що я колись заробила і йому залишила. Адже діти це чудово розуміють", – обурюється виконавиця.

Валерія також зазначила, що Шульгін за всі ці роки не дав дітям жодної копійчини.

"…Він самоусунувся від будь-якого формального виховання. Я навіть тоді пішла на принцип, щоб вибити хоч якісь мінімальні аліменти, смішну якусь суму. І навіть ці копійки він все одно не платив. Коли всі знають, що він прекрасно живе, ні в чому собі не відмовляє..." – розповідає Валерія.

"Діти самі роблять свої висновки. Вони просто самі не хочуть спілкуватися з ним", - впевнена співачка.

Та зараз у житті Валерії є чоловік, з яким вона вже разом 10 років. Її продюсер та третій чоловік Йосиф Пригожин, здається, знайшов спільну мову як з дружиною, так і з її трьома дітьми.

Пригожин зробив Валерію щасливою

"У нас багато спільних цілей, інтересів. Ми добре розуміємо один одного, у нас однаковий знак зодіаку - Овен. А взагалі, самим іноді не віриться, що вже десять років минуло…" – ділиться зірка.

До того ж подружжя має спільний бюджет і все вирішує разом.

"Я як фінансовий директор, але у нас є рада директорів, на якому приймаються рішення про те, які ми будемо робити витрати, які у нас є першочергові фінансові завдання. Щось витрачаємо на роботу, на альбом, костюми, щось іде на дітей, щось на відпочинок…" – каже Пригожин.

До слова, Валерія та Йосиф нещодавно відпочивали на Маврикії, де активно займалися спортом та дотримувалися дієти.

Фото з сайту Foto.delfi.ua та "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів