Кортні Лав під пігулками підпалювала дім та грозила суїцидом

2 лютого 2012, 13:30

За два роки після того, як скандальну рокершу Кортні Лав позбавили опіки над її єдиною донькою Френсіс Бін Кобейн, спливли шокуючі подробиці тієї судової справи.

ЗМІ отримали копію звернення дівчини – про те, як її мама сиділа на пігулках, підпалювала дім та погрожувала вбити себе в неї на очах.

Про це повідомляє "The Fix".

Документ, фрагменти якого наводить видання, датований 10-м грудня 2009-го року. Неповнолітня тоді Френсіс попрохала в Лос-Анджелеського суду ордеру, що захистив би її від рідної матері.


"(Мати) приймала ліки відколи я пам’ятаю. Вона фактично живе на них. "Xanax", "Adderall", "Sonata" та "Abilify", цукор та цигарки. Вона дуже рідко їсть… Вона часто засинає в ліжку, коли курить, і я весь час боюся, що вона спричинить пожежу (що вона й робила принаймні тричі)", - повідомила суду Френсіс.

Іще дівчина поскаржилася, що мати погрожувала їй вистрибнути з балкону в неї на очах. Вона пригадала, як одного разу посеред ночі Кортні потягла її з собою до дому її колишнього бойфренда Джеймса Бербера.

"Боса, вона кричала на нього, кидалася камінням у його дім та погрожувала спалити будинок. Його діти були в домі, але це не спинило мою матір", - розповіла дівчина.

Також суд дізнався про те, як котик Френсіс загинув, заплутавшись у ганчір’ї, коробках та смітті, що накопичилося в них удома, а песик умер, наївшись мамусиних пігулок.

Власне, ордер, який суд тоді видав, заборонив Кортні наближатися не лише до дочки, але й до її собаки на ім’я Дядечко Фестер.

Ошелешена судовим рішенням Лав тоді заявила, що гадки не має, що змусило Френсіс так із нею вчинити, адже вони з дочкою "спали в одному ліжку до її 14 років".

В одному з інтерв’ю 2011-го року Кортні розповіла, що картається через те, що давала доньці мало уваги. Вона зізналася, що тепер усе б віддала, аби почути цокіт підборів Френсіс у своїй оселі.

Нагадаємо, тимчасовими опікунами дівчини суд призначив її бабусю та тітку, мати та сестру Курта Кобейна.

Ставши повнолітньою, Френсіс Бін купила собі окремий будинок на Голлівудських пагорбах та, подейкують, зібралася заміж за музиканта.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів