Шварцнеггер і Шрайвер рятують свій шлюб

2 березня 2012, 12:15

Подейкують, політик та актор Арнольд Шварцнеггер та зраджена ним жінка Марія Шрайвер таки намагаються реанімувати свій шлюб.

Для цього пара разом відвідує психологічні консультації для подружжів.

Про це пише ''Contact Music'' із посиланням на ''New York Post''.

Арні та Марії вдасться воскресити свій шлюб?

''Арнольд та Марія відвідують консультації для пар, щоб подолати свої проблеми та знову бути разом'', - розповів приятель зіркової родини.


Зі слів джерела, щира католичка Марія не допускає для себе можливості розлучення, але, водночас, досі страждає від приниження, якого зазнала, коли їй стало відомо про чоловікове нагуляне дитя.

64-річний Арнольд, який прожив із жінкою в злагоді чверть сторіччя, відчайдушно прагне її повернути. Однак, натякають джерела, справа тут не лише в щирому коханні, а й у розрахунку.

''Він обіцяє їй зіроньку з неба, каже Марії, що геть змінився'', - засвідчив інший друг пари.

''Друзі Марії застерігають її, щоб була обережна, кажуть, що він не зміниться ніколи. Арнольд дуже хоче повернути її, головним чином тому що усвідомлює, що не може жити без неї, але частково й тому, що без неї він не має політичної ваги'', - зазначив інформатор.

Таким чином, завоювавши Марію, екс-губернатор штату Каліфорнія продемонструє світові, що отримав прощення за свої похибки.

Що ж, схоже, тихим сапом ці двоє справді рухаються до примирення. Нагадаємо, на початку року Арні знову начепив на палець свою обручку. Днями ж їх із Марією бачили під час шопінгу в Лос-Анджелесі – парочка вибирала меблі.

Як відомо, папери на розлучення з ''Термінатором'' Шрайвер подала в липні 2011-го. Подружжя має чотирьох спільних дітей – 22-річну Кетрін, 22-річну Крістіну, 20-річного Патріка та 14-річного Крістофера – ровесника позашлюбного сина актора від хатньої робітниці.

Фото Reuters з сайту Metro.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів