Дружина Медведєва шокувала італійців

7 березня 2012, 17:30

Дружина екс-президента Росії Світлана Медведєва шокувала мешканців італійського спа-курорту. Жінка приїхала відпочивати та зняла 5-зірковий готель повністю.

Про це пише "NEWSru.com" з посиланням на італійську пресу та блогерів.

Дружина тепер вже колишнього президента Росії Світлана Медведєва прибула до Італії, щоб провести майже тиждень в п'ятизірковому спа-курорті в Монтекатіні Терме у Тоскані.

Але одного номера жінці виявилося замало – вона зняла весь готель. Щоправда комплекс відпочинку закритий до початку сезону.


"У нашій тихій місцевості переполох. Вчора в кілометрі від мене в п'ятизірковий готель в Монтекатіні-Терме у супроводі 30-ти осіб охорони в'їхала Світлана Володимирівна Медведєва. Готель був знятий пані Медведєвою до 21-го березня", - пише у своєму блозі російський журналіст Андрій Мальгін, який живе в Італії.

Однак за даними місцевої преси, Медведєва пробуде в готелі до 11-го березня.

Ще 4-го березня Медведєв з дружиною голосували, а вже зараз Світлана відпочиває в Італії

За даними журналіста, прибуття високої гості готував особисто посол Росії в Італії Олексій Мєшков. Він протягом кількох днів приїжджав до готелю, щоб особисто перевірити всі деталі майбутнього перебування Медведєвої.

"Прибуття іноземного гостя такого високого рангу стало результатом роботи сім'ї Пуччі (керуючої готелем з 1960-го року) і мера Монтекатіні-Терме Джузеппе Белланді", - пише місцева газета.

Схоже, дружину колишнього російського президента чекає незабутній відпочинок.

"Знову знайти бадьорість і свіжість можна в розслаблюючій атмосфері новітнього SPA-центру площею понад 800 квадратних метрів. Неперевершена майстерність шеф-кухаря навіть найвимогливіших гурманів вразить оригінальними способами приготування страв тосканської кухні", - йдеться на сайті готелю.

Тут шукатиме бадьорість колишня перша леді Росії

Крім того, журналіст Джон Хелмер на сторінках свого сайту зазначає, що вартість перебування в президентських апартаментах цього готелю становить 600 євро за добу.

За оренду всіх номерів, де проживатиме охорона, доведеться викласти 12 000 євро на добу. І це не рахуючи харчування та інших послуг.

Фото прес-служби Медведєва та з сайту готелю

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів