Медведєва зняла італійський готель за власні гроші?

9 березня 2012, 19:33

Служба протоколу колишньої першої леді Росії Світлани Медведєвої запевняє, що усі витрати, пов’язані з відпочинком на італійському спа-курорті жіночка оплачує сама. Втім, звідки дружина екс-президента бере такі гроші, так і залишилося питанням.

Про це пише "NEWSru.com" з посиланням на "Газета.ru" та "Коммерсант-FM".

Дружина екс-президента Росії Дмитра Медведєва Світлана наразі відпочиває в Італії. Як повідомлялося, вона орендувала цілий готель у невеличкому місті у Тоскані.

Але у Кремлі кажуть, що всі витрати, пов’язані з перебуванням на курорті, Медведєва оплачує з власної кишені.


Втім, як зазначає видання, на особистих банківських рахунках Світлани практично немає коштів. Декларація про доходи дружини російського екс-президента востаннє була опублікована 11-го квітня 2011-го року.

Згідно з документом, вона має три рахунки в банках, на яких немає ані копійки. Роком раніше у неї був один рахунок, на якому лежало 7504 рубля (приблизно 250 доларів).

Крім того, дружина Медведєва володіє легковим автомобілем "Volkswagen Golf" 1999-го року випуску і ділить з чоловіком величезну квартиру площею 367,8 квадратних метрів.

Фінансування перших леді окремо в бюджеті Росії не прописано.

Хто заплатив за відпочинок Медведєвої: держава чи вона сама?

Згідно з даними ЗМІ, організацією офіційних заходів за участю Світлани Медведєвої та її зовнішнім виглядом, займається управління протоколу президента. Однак чи витрачаються бюджетні гроші на одяг і послуги стилістів, не уточнюється.

Тим часом, директор готелю, у якому зараз перебуває дружина Медведєва, підтвердив, що вона з охороною зайняла готель повністю. Вона не знімає усі 140 кімнат, однак поставила умову, що інших постояльців бути не повинно.

Варто зазначити, тиждень відпочинку в одному з номерів гранд-готелю коштує від 4 до 9 тисяч євро.

"Ніч в президентських апартаментах в нашому готелі коштує 1300 євро. У номері люкс ніч коштує 600 євро. Клієнт, який зупиняється у нас на тиждень, може розраховувати на знижки, але наш готель відкриється тільки 23-го березня, з початком туристичного сезону", - розповів менеджер готелю.

До речі, син Медведєва Ілля відпочиває разом з матір’ю. Сам Дмитро Анатолійович приєднуватися до родини на відпочинку не планує, заявили у Кремлі.

Нагадаємо, днями італійська преса була шокована помпезним приїздом Світлани Медведєвої до спа-курорту у Тоскані. Італійців обурив масштаб відпочинку та кількість осіб, які супроводжують колишню першу леді Росії.

Фото з сайту Profi-forex.org

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів