Дочка Вітні Х’юстон чує її після смерті

12 березня 2012, 11:05

Душа померлої співачки Вітні Х’юстон перебуває поряд із її донькою, щоби втішити 19-річну Боббі Крістіну.

У цьому впевнена сама дівчина, яка говорила про свою маму з телеведучою Опрою Вінфрі.

Про це повідомляє "People".

Кріссі розповіла, як важко їй було після маминої смерті змусити себе переночувати в її домі в Атланті, та як їй на поміч прийшла сама Вітні.


"Я прокинулася та почула, як вона каже: "Добре, тепер іди додому". І коли я вернулася додому, то відчула смиренність, відчула себе добре", - пригадала донька співачки.

Вітні Х'юстон із Боббі Крістіною

"У душі я чую її голос, який говорить до мене… Вона завжди зі мною. Я завжди її відчуваю. Завжди відчуваю її поряд. Вона завжди питає мене: "Я тобі потрібна?" І я зловила себе на тому, що зненацька, навіть не усвідомлюючи того, що кажу, сказала: "Ти завжди будеш мені потрібна", - поділилася Боббі Крістіна.

Тепер, коли Вітні більше нема серед живих, її донька налаштована стати гідною її спадкоємицею та присвятити себе музиці та акторству.

Крім цього, як стало відомо порталові "TMZ", в планах у дівчини змінити прізвище. Кріссі не більше бажає бути пов’язаною зі своїм батьком, Боббі Брауном.

Як буцімто заявила вона своїм друзям, позбутися цього прізвища прагнула ще відколи її батьки розлучилися, одначе Вітні була проти. Тепер же Боббі Крістіна Браун нарешті зможе перетворитися на Крістіну Х’юстон.

Нагадаємо, материна раптова смерть спричинила в дівчини нервовий зрив, через що Кріссі госпіталізували. Були побоювання, що вона вкоротить собі віку. В день похорону Вітні Х’юстон її донька просто зникла, подейкували, щоб підтримати себе наркотичною дозою.

Фото АР з сайту abcnews.go.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів