Ляшко накинувся на журналіста? ВІДЕО

15 березня 2012, 17:26

Ексцентричний депутат Олег Ляшко став учасником чергового скандалу. В мережі з'явився запис того, як політик начебто накинувся на журналіста через "критичне" запитання. Втім, на відео безпосередньо напад Ляшка не зафіксовано.

Скандальний запис виклав на YouTube користувач Normalpride.

Як стверджують автори ролику, Ляшко не зміг стриматися після того, як журналіст журналу "Соціальна країна" С.Бондар поставив депутату "критичне" запитання.

Кореспондент запитав Ляшка, чи не вважає він неприйнятним займати державну посаду після скандального гей-відео. Як нагадується у відео, раніше Ляшко публічно визнав, що займався сексом із чоловіком заради кар'єрного зростання.


"Неприпустимо, щоб депутатом була істота, що продала навіть власний зад заради кар’єри", - йдеться у пролозі до відео.

У відповідь на це Ляшко з охоронцями начебто накинулися на журналіста. А в дівчини-очевидця, яка почала записувати інцидент, вибили та поламали мобільний телефон.

Однак на відео видно лише фрагмент сутички охорони депутата та журналіста, про все інше можна лише здогадуватися за звуками.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, два роки тому в інтернеті спливло відео, на якому Ляшко зізнається, що мав секс із чоловіком. Проте останнім часом депутат робить усе можливе, аби довести, що він не гей.

Відео Stopsick.blogspot.com з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів