Сусіди про Меріл Стріп: Гидка леді

19 березня 2012, 17:15

Цьогорічна тріумфаторка "Оскару" Меріл Стріп має не лише шанувальників, а й недоброзичливців.

Подейкують, зірку "Залізної леді" незлюбили сусіди, ще й приліпили їй прізвисько - "Гидка леді".

Про це пише "The Showbiz Spy".

Меріл Стріп допекла сусідів?

Як стверджує джерело, мешканці міста Солсбері, що в американському штаті Коннектікут, терпіти не можуть свою відому сусідку, бо в повсякденному житті вона зверхня та нечемна.


"Ми кличемо її "противна леді", бо це їй пасує… Люди бачать її по телевізору на (церемонії) "Academy Awards", як вона розпинається з приводу свого останнього "Оскару", насправді ж вона лицемірна, коли йдеться про її стосунки з місцевими. Вона навіть не бажає знати, як тебе звуть!", - розповів інформатор.

Як стверджує співрозмовник видання, колись він учився разом із однією з доньок Стріп, Грейс. Забираючи її зі школи, Меріл дуже неприязно поводилася з людьми, до інших матусь навіть не говорила, а якщо й зверталася, то з презирством.

За це, пригадує інформатор, діставалося Грейс – інші діти її питали, чому її мама така недоброзичлива, й дівча не знало, що відповісти.

Іще мешканці Солсбері розсердилися на 62-річну Стріп, коли, щоб перебудувати дамбу навколо її маєтку, вона на тривалий час просто перекрила одну з вулиць посеред міста.

"Меріл навіть не розмовляє з людьми. Можна побачити, як вона їде містом на велосипеді, в довгій сукні та солом’яному капелюху. Вона навіть сказала місцевому поштареві, що не прийматиме жодної пошти, адресованої "Меріл Стріп" – а прийматиме лише пошту, адресовану Меріл Гаммер, її прізвище за чоловіком", - засвідчило джерело.

Нагадаємо, "дурною сукою" свого часу назвала Меріл Стріп співачка Шер, але насправді то був комплімент.

Фото Reuters з сайту "The NY Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів