Валерія: Мене 10 років били і катували

20 березня 2012, 15:30

Російська співачка Валерія вже 8 років живе у шлюбі з продюсером Йосифом Пригожиним, але й досі згадує про свій нещасливий другий шлюб із Олександром Шульгіним.

Про те, чому вона терпіла катування Шульгіна та про кохання Пригожина Валерія розповіла "ТСН. Особливе".

Валерія не втомлюється повторювати, що саме третій шлюб з Йосифом Пригожиним зробив її щасливою. Але зірка ніяк не може забути страшні роки свого життя з Шульгіним.

"Мене десять років били, минули як у фашистських катівнях. Стріляли, різали, били. Спочатку було сильне кохання, а потім я була людиною дуже віруючою. Я слухала все, що мені говорив батюшка: ти його сама вибрала, треба його рятувати, він ось такий біснуватий. Треба його відмолювати", - згадує Валерія.


"Я і в монастирях жила, і періодично на криласі співала. Діти маленькі були, практично в церкві постійно перебували. І я розуміла, я не могла, будучи віруючою людиною, зробити так, щоб діти у мене більше не народжувалися, якщо я живу з чоловіком", - розповідає співачка.

З нинішнім чоловіком Пригожиним у них на двох шестеро дітей від попередніх шлюбів. Однак спільної дитини й досі немає.

Крім того, за словами Валерії, для Пригожина від самого початку не було проблемою те, що в неї троє дітей.

"Він говорить: навіть якщо б у тебе було 10 дітей, я б все одно одружився би з тобою. І, звичайно, йому радісно робити мені приємно, виконувати якісь мої бажання. Я насправді щаслива жінка, бо таких чоловіків мало", - стверджує Валерія.

Виконавиця також зізналася, що її вже багато років ніхто не називає Аллою, тобто її справжнім ім'ям.

"Аллою мене ніхто не називає. Я 20 років тому змінила ім'я, звичайно ж я Лєра, Валерія. Для усіх друзів я Лєра. А діти, коли маленькі були, взагалі думали, що Алла – це варіант імені Лєра", - ділиться співачка.

До речі, нещодавно Валерія розповідала, що її діти не спілкуються зі своїм батьком Олександром Шульгіним. А той і не намагається підтримувати зв'язок з власними нащадками.

Стоп-кадр з "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів