Сина Окунської прооперували

25 березня 2012, 23:15

Молодшого сина тусовщиці Наталії Окунської прооперували.

Про це екс-дружина баскетболіста Олександра Окунського та депутатат БЮТ Сергія Власенка розповіла на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Проблема з моєю дитиною позаду... Я тільки хотіла подякувати лікарям і тим, хто допоміг мені впоратися ... Спасибі", - написала у п‘ятницю 23-го березня Окунська.

"Прооперували сина. До його батька так і не достукалася, щоб допоміг і підтримав дитину... Друзі допомогли, а рідний батько - ні. Світ збожеволів..." – дописала вона пізніше у коментарях.


Водночас у коментарі ТаблоIDу жінка уточнила, що неприємність спіткала її молодшого сина від Олександра Окунського Ігоря.

"Операція пройшла нормально. Тепер тільки бути під постійним наглядом лікарів… Я ледве пережила цей жах (((" – сказала Наталія.

Син Наталі Окунської Ігор переніс операцію і має лишатися під контролем лікарів

При цьому Окунська нарікає на свого колишнього чоловіка. Мовляв, той не допоміг у складній ситуації власній дитині.

"Його батько Окунський на наше прохання підтримати дитину морально і оплатити Особисто в лікарні хоча б половину операції, відповів, що у нього є боржник і запропонував синові самому забрати ці гроші, щоб оплатити своє здоров'я... При цьому у нього не виникло навіть бажання поговорити з лікарем і дізнатися про здоров'я сина... Мої друзі допомогли оплатити дорогу операцію..." – повідомила жінка.

"Я вже звикла всі проблеми дітей вирішувати самостійно... Таке враження, що моїх дітей я робила сама - брунькуванням або діленням..." – поскаржилася Окунська у Фейсбуку.

Окрім того, Наталія Окунська зізналася, що вирішила через суд домогтися від свого першого чоловіка аліментів на двох їхніх синів.

"Також Окунський не відреагував на прохання допомогти оплатити інститут, оскільки я оплачую освіту синів сама. Він уже багато років ніяк не бере участь у житті синів і не допомагає їм фінансово. Хоча хлопчики виросли і з кожним роком все важче їм давати необхідне… Це була остання крапля і я, узгодивши з синами, прийняла рішення подати на аліменти і на оплату освіти дітей", - резюмувала вона.

Окунська вирішила подати на аліменти і на оплату освіти синів від баскетболіста Окунського

Нагадаємо, Наталія у шлюбі з Олександром Окунським народила йому двох синів. Втім, баскетболіст подав на розлучення буцімто через зраду дружини із його власним другом.

На сьогоднішній день Олександр Окунський живе із другою дружиною Маріанною. Пара виховує разом двох спільних дітей.

Фото з Facebook Ігоря Окунського, а також фото з Facebook Наталії Окунської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів