Пугачова задаровує сусідів шампанським

28 березня 2012, 17:36

Одна з найвідоміших зіркових пар пострадянського простору Алла Пугачова та Максим Галкін дуже добре ставляться до своїх сусідів у селищі Грязь. А на свята Примадонна дарує їм шампанське та печиво.

Про це пишуть "Дни.ру".

За словами сусідів Пугачової та Галкіна, чутки про фіктивність їхнього шлюбу безпідставні.

"Я їх з Нового року разів шість точно бачила. Проїжджають, віконця відкривають і завжди махають нам, вітаються", - повідомила мешканка селища Грязь, в якому Галкін побудував замок.


Примадонна та Макс показово вітаються з сусідами

"Максим часто за територію виходить. Завжди вітається. Аллу Борисівну, правда, не бачив. Зате тепер знаю, коли вона тут: замок підсвічується, значить, господиня будинку. Після Нового року - в січні, лютому - будинок став світитися частіше", - повідомив ще один сусід зіркового подружжя.

Крім того, Пугачова настільки увійшла в роль доброї сусідки, що навіть подарунки роздає.

"Ми присутність Пугачової відчули одразу. На Новий рік усім жителям подарунки зробила - шампанське і коробку цукерок. Ще на якесь свято всім привезли печиво. Адже необов'язково це. Просто люди вони хороші. Живуть спокійно і нікому не заважають", - розповів мешканець селища.

До слова, 31-го березня виповнюється 100 днів з дня весілля 62-річної Пугачової та 35-річного Галкіна. Вони побралися 24-го грудня минулого року.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів