Прокаєва "пропхала" доньку до держструктури

2 квітня 2012, 17:48

Колишня модель Влада Прокаєва зізналася, що завчасно підшукала робоче місце для своєї старшої доньки Маргарити Кердіної.

Про це жіночка розповіла телеведучій Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Прокаєва, яка з моделей "Playboy" подалася у наукову кар’єру, завчасно домовилася про працевлаштування своєї старшої доньки. Причому не деінде, а у державній структурі.

"Дочка буде займатися міжнародним піаром в одній з держструктур. Звичайно, я допомогла їй. Ви ж знаєте, як зараз скромним і талановитим дітям важко пробитися - скрізь "свої люди". Тому я посприяла, щоб Маргарита мала нормальне місце роботи", - зазначила Влада.


Влада використала зв'язки, аби влаштувати доцю на роботу

Як стверджує Прокаєва-Литовченко, вона зараз активно працює над дисертацією. Таке враження, ніби Влада намагається усім довести, що колишні моделі теж можуть бути розумними.

"Для мене це було випробуванням, втім, як і для інших красивих жінок, що досягли успіху в інших сферах і зважилися зайнятися чимось зовсім іншим", - заявила екс-модель.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація про те, що Прокаєву призначили заступником директора Лаври. Втім, сама Влада спростувала чутки, заявивши, що лише допомагає заповіднику.

Стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів