Зять Блохіна: На дорозі часто б'ю обличчя людям

4 квітня 2012, 16:46

Зять тренера збірної України з футболу Сергій Ларькін якось побив священика на дорозі.

Про це Ларькін, відомий як чоловік Ірини Блохіної та репер Ларсон, розповів "Gazeta.ua" ще торік восени. Проте у світлі інциденту із побитим в центрі Києва журналістом історія з побиттям священика набуває особливого "шику".

Тож, за словами Ларькіна, він побив служителя церкви на дорозі. І взагалі, обличчя людям на дорозі репер, як він сам зізнався, б‘є часто. Причому в озвученій історії - теж за жест із середнім пальцем!

"Він працює в Лаврі якимось секретарем. Узагалі на дорозі часто б'ю обличчя людям, щоб навчити, як треба їздити за кермом. Бо мене дратує, коли хтось їде в крайньому лівому ряді з невеликою швидкістю. Так і того разу хотів обігнати машину, а із пасажирського сидіння мені показали "фак", - зізнався Ларсон.


Ларькін побив на дорозі священика за жест із середнім пальцем!

"Виходить п'яний дядько з бородою - я йому дав по ній. Вийшов водій, я і того положив. Так вони собі лежали одне біля одного і записували мої номерні знаки. А через тиждень дивлюся телевізор. А там сидить та єврейська морда бородата із випуклими очима. У строгому сірому костюмі, зверху ряса і хрест. І внизу підпис: секретар якихось справ у Лаврі..." - додав Ларькін.

А взагалі, мрія Сергія Ларькіна стати зіркою таблоїдів потроху збувається - то про його роман з екс-дружиною регіонала Шуфрича напишуть, то про весілля з донечкою Олега Блохіна, а тепер от про пригоди на дорогах.

Фото з сайту Ларсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів