Зять Блохіна Ларсон: Я шкодую, що все так сталося

7 квітня 2012, 18:40

Зять Олега Блохіна, Сергій Ларькін, він же репер Ларсон, заявив, що шкодує про конфлікт із журналістом Андрієм Пясецьким, і не знає, звідки в того взявся синець.

Ларькін вибачився перед Пясецьким за завдані травми у п‘ятницю на прес-конференції, повідомляє "УНІАН".

"Я шкодую, що все так сталося, тому що я не очікував, що він (Пясецький) так сильно вдариться, й у нього буде такий великий синяк, і невідомо, звідки він у нього з'явився", - сказав Ларсон.

Також Сергій Ларькін наголосив що з таким хамством ніколи не стикався.


"Я жодного разу не стикався з таким хамством, яке було в мою сторону зроблено. Я під'їхав до ресторану, я не заїхав на бровку, як це пишуть, що я мчав по тротуару, я проїхав по проїжджій частині, під'їхав до бровки, де стояли багато пішоходів і очікували на зелене світло", - почав розповідати репер.

Ларсон: "Я жодного разу не стикався з таким хамством, яке було в мою сторону зроблено"

"Частина пішоходів, коли побачили, що під'їхала машина й хоче заїхати на бровку, розступилися. Двоє молодих хлопців сумнівної зовнішності неадекватно поводилися, вони, скажімо так, не відходили" - додав він.

Ларсон зазначив, що коли загорілось зелене світло, один із молодих людей, проходячи біля його автомобіля, показав йому середній палець, тобто "фак".

Нагадаємо, як сам Ларсон розповідав "Gazeta.ua" минулої осені, якось за подібний "фак" він вдарив в обличчя служителя церкви.

Під час прес-конференції Сергій Ларькін зазначив, що не бив Пясецького, а лише штовхнув його в плече.

"Мене це дуже сильно обурило, оскільки якби це заслужено було, і я дійсно ледь не збив, якщо мені покажуть палець, я скажу: даруйте, винен. Але якщо ти пропускаєш людину, нічого йому не роблячи, і тебе ще посилають, то я не стримався", - наголосив він.

При цьому репер висловив думку, що в момент конфлікту Пясецький був у стані наркотичного сп'яніння.

"Було таке враження, що він був під наркотичним ефектом. По ньому видно, що він якийсь хворий хлопець", - сказав Ларькін так, ніби йому як нікому іншому має бути відомо, як то воно бути "під наркотиками".

Окрім того, Ларькін підкреслив, що поїхав із місця пригоди лише після того, як переконався, що Пясецький встав, і з ним "усе нормально".

"Я штовхнув його в плече, він впав на асфальт, це я пам'ятаю точно. Я подивився, що він лежить на асфальті, підійшов до машини, сів і припаркувався під рестораном. Я зайшов у скляні двері ресторану, спостерігав за цією картиною. Він (Пясецький) піднявся, перейшов на інший бік, із ним стояв його друг і якась жінка. Я постояв і зрозумів, що зараз буде тут якийсь "кіпіш" і поїхав, оскільки в мене намічалася серйозна зустріч", - сказав Ларькін.

Ларсон: "Я постояв і зрозумів, що зараз буде тут якийсь "кіпіш" і поїхав..."

Втім, нагадаємо, як писав ТаблоID, Ларькін пояснював все трохи інакше.

"Він мені показав середній палець, коли я його пропускав на пішохідному переході. Середній палець позначає "F*ck you", що означає українською "пішов на х*й". Після чого я вийшов і вирішив з ним поговорити. Він неадекватно поводився, після чого я його штовхнув, сів в машину і поїхав", - сказав у коментарі "Українській правді" Ларсон на наступний після інциденту день.

Окрім того, Ларькін зауважив, що з його боку є свідки конфлікту. Він додав, що в суті конфлікту має розібратися слідство, і якщо з'ясується, що винен він, то зять Блохіна готовий нести відповідальність.

Також у ході прес-конференції Ларькін сказав, що хотів запропонувати Пясецькому допомогу, проте не зміг зв'язатися ані з ним, ані з його родичами, ані з його представниками. При цьому репер підкреслив, що готовий надати допомогу в лікуванні Пясецького.

Як писав ТаблоID, 3-го квітня між чоловіком Ірини Блохіної Сергієм Ларькіним, відомим як репер Ларсон, та Андрієм Пясецьким стався конфлікт. За словами очевидців ситуації, Ларсон жорстко побив Андрія. Водночас у коментарі "Українській правді" репер заявив, що лише штовхнув хлопця. Тим не менш, постраждалий опинився в лікарні з діагнозом "епідуральна гематома".

Фото з сайту Ларсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів