Охлобистін захотів у губернатори

10 квітня 2012, 16:54

Російський актор Іван Охлобистін у великі релігійні свята не працює. Тож прийдешнє свято Великодня артист проведе з сім'єю.

Крім того, Іван вірить у знамення і хоче стати губернатором.

Про все це він розповів в інтерв'ю журналу Андрія Малахова "StarHit".

Охлобистін, який є священиком, зізнався, що вірить у знамення. Саме завдяки цьому актор вирішив стати губернатором.


"Ми їхали нещодавно в Новосибірськ, зупинилися в дорозі подихати повітрям. Я фотографую ліс на телефон і бачу - крапочка між дерев. Спочатку подумав, що це сонечко, відблиск. Далі крапочка починає підніматися, збільшується", - згадав Охлобистін.

"Потім в готелі я став розглядати кадри - та це оформлений предмет! Він прямокутної форми, і на ньому видно зображення, схоже на образ Пресвятої Богородиці "Знамення". Я добре це знаю, тому що іконописом займався", - зазначив актор.

Сприйнявши цей випадок за диво, Іван подумав про посаду губернатора.

"Якось сама собою виникла ідея - може, в губернатори піти? А що? Мої коріння під Красноярськом, Оксанка (дружина) теж з Сибіру. Тут наші пращури горбатилися. І взагалі, Сибір Москву годує. Залишилося дочекатися, щоб посаду губернатора знову зробили виборною", - заявив Іван.

За словами Охлобистіна, в робочі дні він мало бачить родину. А ось на релігійні свята залишається вдома з дітьми та дружиною.

"Це той рідкісний випадок, коли я з сім'єю цілий день. Зазвичай у нас – "сім поцілунків вранці, сім поцілунків ввечері": поцілував дружину, шістьох дітей і поїхав на роботу до ночі. Але я в договір скрізь встромив, що у великі релігійні свята не працюю!" - розповів Іван.

"На Великдень святковий стіл накриває Оксанка разом з доньками. Ми можемо прийняти всіх старовинних друзів, тому багато пасок печемо і яєць фарбуємо", - поділився Охлобистін.

Нагадаємо, не так давно Охлобистін, відомий своїм персонажем доктора Бикова у серіалі "Інтерни", збирався балотуватися у президенти Росії. Однак потім актор відмовився від цього задуму.

Враховуючи те, що колись циганка напророчила Івану владу, в нього є всі шанси стати губернатором.

Фото "Star Hit"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів