Як Охлобистіну циганка владу напророчила

8 вересня 2011, 19:09

Російський актор Іван Охлобистін у 30 років не любив демократію, а в армії вбачав материнські риси. Керівну посаду ж потенційному президенту Росії наворожила циганка.

Інтерв’ю драматурга, режисера та колишнього священика 15-річної давнини вирішила пригадати "Комсомольская правда".

"Я знав, що одружуся у 30 років - циганка наворожила. Вона багато наворожила, що справдилося. Що буду керівником. Про смерть батька, друге заміжжя матері, народження мого брата, похід до армії, масу ситуацій", - розповів Охлобистін, до якого тоді зверталися просто "Ваня".

Як зізнався Охлобистін, демократію він не любить.


"Є одна ідея: обов'язково ієрархія і обов'язково хтось головний. А чому ні? Мені не подобається демократія. Сам по собі віз демосу - управління народу - хороший в одному селищі, але на рівні величезної держави із запасами золота", - ділився він міркуваннями.

"Я знав, що одружуся у 30 років - циганка наворожила"

Щодо служби в армії, то там Іван ходив у "дідах". Проте своєю владою не зловживав і молодших не принижував.

"Хотів, але не вийшло. Здоровий глузд підказував, що непрактично. Потім, мені не подобається жити в стані агресії, постійно відчувати щось у себе за спиною", - коментував своє армійське минуле зірка комедійного серіалу "Інтерни".

"В армії є дещо материнське, коли за тебе вирішують, безвідповідальність, і можеш увесь час присвятити роздумам", - зауважив він.

Довгий шлях до Бога в Охлобистіна розпочався у 9-му класі, коли він поцупив в однокласниці Біблію "з прозаїчних міркувань цінності предмету", а тоді прочитав.

Щодо того, чи кортить йому піти у владу, 30-річний тоді Охлобистін ще вагався.

"...Мені не подобається жити в стані агресії, постійно відчувати щось у себе за спиною"

"Ви знаєте, незрозуміло. Самолюбство тішиться, а клопіт великий. Взагалі мені хочеться побудувати великий будинок і сісти письменником там, в мохеровому светрі, за чашкою кави, кави не люблю, але все-таки", - зізнавався Іван Іванович.

До речі, до 30 років Охлобистін, за його зізнанням, сім разів побував у реанімації.

"Так. Аварії. Аварії або передоз. Наркотики. Була справа по юності, по дурості. Експериментатор в мені бився", - розповідав 15 років тому він.

"Я занурювався, а потім вже пізнавав. Як Кусто. Досліджував рифи. Мілкобуржуазне буття цікавіше. Хоча таке ж саме", - додавав Охлобистін.

Фото з сайту zzzzaaaaasssss.blogspot.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів