Гайтані на "Євробачення" пошиють червону міні-сукню

10 квітня 2012, 17:45

Дизайнерка Юлія Айсіна пошиє співачці Гайтані сукню для виступу на цьогорічному конкурсі "Євробачення". Це має бути коротке червоне вбрання.

Саме в такому образі Айсіна уявляє Гайтану на сцені в Баку, пише "Gazeta.ua".

Дизайнерці, схоже, не сподобалися сукні, які Гайтані запропонували на першій примірці. Тож Юлія вирішила взяти справу у свої руки.

"Це буде точно щось червоне, бо Гайтана - Овен за гороскопом, а червоний колір дуже символічний для цього знаку. Це колір, так би мовити, перемоги і впевненості", - зазначила Айсіна.


Гайтана вийде на сцену "Євробачення" у сукні Айсіної?

"Шитиму не довгу сукню, з якою постійно асоціюють Гайтану. Бо пісня активна і треба щось коротке і летюче. Якщо чесно, то мені хотілося б змінити її образ, бо те, що їй шили дівчата в ательє мені не подобається", - зазначила Юлія.

Наразі не відомо, чи погодиться Гайтана вдягти сукню саме Айсіної. Адже співачка вже казала, що матиме кілька суконь на вибір.

Варто відзначити, що Юлія Айсіна відома у столичній тусовці досить вишуканими дорогими сукнями. Тож є надія, що Гайтана не вийде на сцену "Євробачення" у чомусь на кшталт "рожевого блискучого несмаку".

Фото Delfi.ua та Lady.tsn.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів