Дружина Путіна "жартома завагітніла"

17 квітня 2012, 12:15

Схоже, в деяких інтернет-кристувачів 1-ше квітня затягнулося. Так, 54-річній дружині новоспеченого президента Росії Володимира Путіна приписали 7-й місяць вагітності.

На підтвердження чуток про вагітність жартівливий сайт "FogNews.ru" наводить слова голови верхньої палати російського парламенту Валентини Матвієнко.

Не встигла 54-річна Людмила Путіна поїхати на лікування до Німеччини, як їй вже приписали вагітність.

Автори цієї "качки" стверджують, що Голова Совєта Федерації Валентина Матвієнко теж знає про вагітність Путіної.


В інтерв'ю радіостанції "Срібний дощ" Матвієнко начебто заявила, що дружина прем'єра перебуває в Німеччині. Там вона нібито проходить курс родопомічних процедур та передпологової профілактики.

"Людмила Олександрівна почувається добре. Коли ми з нею бачилися востаннє на виборах 4-го березня, вона жартувала, що якщо народить ще одну доньку, то чоловік подасть на розлучення і насправді одружиться, як пишуть у жовтій пресі, з Аліною Кабаєвою", - наводить видання слова Матвієнко.

Так Людмила Путіна виглядала 4-го березня на виборах президента Росії

Крім того, автори жарту посилаються на слова директора Університетської клініки акушерства та гінекології "Гроссхадерн", професора Клауса Фріса.

Лікар нібито запевнив, що майбутня матуся перебуває під цілодобовим наглядом фахівців і приводів хвилюватися про здоров'я породіллі немає.

А ось прес-секретар Володимира Путіна відмовився коментувати інформацію про "вагітність" дружини новообраного президента. Він лише підтвердив факт її перебування у мюнхенській клініці.

Нагадаємо, Володимир та Людмила Путіни мають двох дочок – 27-річну Марію та 26-річну Катерину.

Також відомо, що у 2008-му році Путіну приписували роман з гімнасткою Аліною Кабаєвою, яка буцімто навіть народила йому сина.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів