Джулія Робертс стане весільним дарунком для Джолі-Піттів

20 квітня 2012, 10:20

Акторка Джулія Робертс уже знає, що подарувати на весілля своїм колегам, Анджеліні Джолі та Бредові Пітту.Зірка шляхетно запропонувала поняньчити їхніх шістьох дітлахів.

Про це пише ''Contact Music'' із посиланням на ''E! News''.

На радощаж Робертс готова віддати себе на поталу шістьом дітлахам Джолі й Пітта

Певно, сама будучи мамою трьох малюків, Джулія розуміє, що молодятам більше потрібен буде час для усамітнення, ніж якісь там сервізи, гарні чайники чи вази.

''Це хвилююча новина. Завжди чудово, коли ти готовий навічно до когось прихилитися'', - прокоментувала Робертс звістку про заручини Джолі з Піттом.


''До нього (весілля) ще довго, але люди вже починають питати мене (про подарунок) і тиснути на мене, отже – догляд за дітьми. Так, оце добре'', - підсумувала вона.

Подейкують, дуже рада за свого екс-чоловіка та майбутню місіс Пітт і Дженніфер Аністон. Імовірно, вона навіть прийде на їхнє весілля, пише ''The Daily Mail''.

''Дженніфер щаслива за Бреда та Анджеліну. Вона така закохана в Джастіна (Теру), що справді вдячна за те, як все обернулося. Як не дивно, якби не Анджеліна, Дженніфер не мала б цього романтичного зв’язку з Джастіном'', - зазначило джерело.

Нагадаємо, дату свого весілля Анджеліна та Бред іще не повідомили. Днями ж наречені зі своїм ''дитсадком'' вилетіли до Еквадору, а звідти вирушили на віллу на Галапагоських островах, де й відсвяткують заручини.

Фото Reuters з сайту "The Times Of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів