Камерон Діаз хоче всиновити дитину

20 квітня 2012, 11:23

39-річна голлівудська актриса Камерон Діаз зізналася, що планує всиновити дитину. Зірку вже дістали запитання, коли ж вона стане матір'ю. Тож Камерон вирішила поділитися міркуваннями з цього приводу.

Про це пише "Экспресс-газета" з посиланням на "USA Today".

В останньому фільмі Камерон Діаз зіграла щасливу породіллю. Але самій актрисі, як відомо, не щастить в особистому житті.

Діаз каже, що не любить загадувати на майбутнє і будувати плани стосовно дітей.


"Суспільство дуже тисне на жінок і нав'язує їм загальноприйнятий спосіб життя. В моєму випадку це стосується дітей, всі вважають, що я зобов'язана обзавестися дитиною і дорікають мені, що я не хочу мати дітей", - зазначає Камерон.

"Але я ніколи не говорила, що не хочу дітей! У мене всього-на-всього їх поки немає. Я не знаю, як будуть розвиватися події далі: може, я всиновлю дитини або закохаюся в людину, в якої вже будуть діти... Навіщо загадувати?" – каже актриса.

До слова, 2 роки тому Камерон заявляла, що не збирається заводити дітей взагалі.

Колись Діаз казала, що з неї вийде гарна мачуха

До того ж, Діаз зізнається, що кожен розрив стосунків вона переживає дуже важко.

"Я й подумати ніколи не могла, зустрічаючись з усіма своїми бойфрендами, що наші стосунки нічим не закінчаться. Але я люблю любов, тому не втрачаю надії, і вона приходить до мене знову і знову", - зізнається акторка.

"Якось я переживала один розрив і сказала подрузі: "Знаєш, а це дійсно боляче". На що вона мені відповіла: "Це лише доводить, що ти сильна і не боїшся знову комусь відкрити своє серце", - розповідає Діаз.

Незважаючи на всі любовні невдачі, актриса вірить, що нарешті зустріне чоловіка своєї мрії.

"Нехай краще мені в тисячний раз розіб'ють серце, ніж якщо я більше ніколи не покохаю. У мені живе стільки любові, що я не можу не ділитися нею з кимось. Я хочу і можу дарувати її іншій людині", - запевняє Діаз.

Нагадаємо, останній роман Камерон із спортсменом Алексом Родрігесом закінчився у вересні минулого року. Після цього зірці закидали роман з репером, а нещодавно казали, що вона підчепила Джуда Лоу.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів