У Кароль від чоловіка "пташки" по тілу пішли

20 квітня 2012, 17:39

Співачка Тіна Кароль закохалася у свого чоловіка Євгена Огіра з першого погляду. Причому, Тіна зізналася, що сама зробила перший крок назустріч стосункам.

Про це зірка розповіла "ТСН. Особливе".

Зі своїм другим продюсером Тіна познайомилася у 2007-му році і одраз у нього закохалася.

"Коли я його побачила, ви знаєте, це буває один раз в житті, я зрозуміла, що в мені - ось є пісня "метелики в животі" - так ось зараз, після пісні "ніжно-ніжно", я відчула "пташки" по тілу", - зізналась співачка.


Кароль з першого погляду покохала Огіра

І хоча Огіру теж сподобалася Кароль, все ж таки перший крок зробила саме вона. Тіна присвятила продюсеру свою пісню "Люблю его".

Стосунки пари зав’язалися на свято 8-го березня.

"Ми стали спілкуватися і на 8 березня він зателефонував і каже: "Слухай, а що ти робиш?". Ну ми ще не були у стосунках, кажу: "Так нічого, сиджу вдома". "Так що, тобі нема з ким піти?" Кажу: "Нема з ким куди піти". "Давай я приїду". Я говорю: "Із задоволенням". Він мені подарував жовті тюльпани", - ділиться Тіна.

У червні 2008-го року закохані повінчалися, а вже у липні стало відомо, що Тіна вагітна.

У листопаді того ж року у подружжя народився син Веніамін.

За словами Тіни, через 5 років шлюбу у їхніх стосунках все ще присутня романтика.

Можливо, це тому, що співачка майже не займається побутовими справами.

"Він не соромиться помити посуд. Але і я вмію це робити. І чесно зізнаюся, що сніданки мені готує чоловік. Коли я готую – це особливий випадок. Ці дні можна відмічати у календарі. Він дуже любить мою смажену картоплю", - зазначає Тіна.

До речі, нещодавно Кароль зізналася, що хоче народити другу дитину. Вона прагне ламати стереотип про те, що кар’єра заважає родинному щастю.

Фото "Delfi.ua" та стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів