Елтон Джон із партнером зроблять дитину красивій жінці

26 квітня 2012, 11:15

Імовірно, сер Елтон Джон та його партнер Девід Ферніш вже влітку попрацюють над зачаттям другої дитини.

Сурогатну маму вони підберуть нову, але бажано, щоб була хоча б уполовину така ж гарна, як та, що виносила для пари первістка Закарі.

Планами щодо збільшення їхньої з сером Елтоном родини поділився 49-річний Девід Ферніш, пише "Contact Music " із посиланням на "London Evening Standard".

"Я б хотів, щоб у Закарі був брат чи сестра. Думаю, йому буде краще з братом чи сестрою, ніж самому. Ми весь час про це говоримо. Але щодо того, коли, де та як, нічого ще не вирішено", - говорить він.


"Гадаю, ми почекаємо до літа. Наше життя – наче бігова доріжка, Елтон постійно працює та гастролює", - бідкається Ферніш.

Для зачаття другої дитинки пара планує використати яйцеклітину від тієї ж жінки-донора, адже так у Закарі точно буде біологічний зв’язок із майбутнім братом або сестрою. Виношуватиме ж малюка вже інша жінка, бо попередня сурогатна мама має "власне життя та власну родину", - пояснив Девід.

"Це вимагає великої відданості, дев’ять місяців їхнього життя, це впливає не лише на них самих, а й на їхніх дітей, їхніх чоловіків, їхніх партнерів. Якщо ми знайдемо сурогатну маму, яка буде вполовину така ж гарна, як наша перша, ми будемо дуже щасливі", - зізнається він.

Нагадаємо, первісток Елтона Джона та Девіда Ферніша з’явився на світ у грудні 2010-го року. Подейкують, саме співак є біологічним батьком Закарі.

Фото Reuters "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів