Моніка Белуччі рада, що не народжувала замолоду

7 травня 2012, 15:30

Італійська актриса Моніка Белуччі рада, що народила своїх доньок у 39 та 45 років – бо раніше сама була ще дитям.

Зірка "Малени" пояснює, в молодшому віці вона ще не була готова до материнства та кардинальних змін у своєму житті.

Про це вона говорила в інтерв’ю журналові "You", пише "Contact Music".

"Інфантильна" Белуччі дозріла до материнства лише в 39 років

"Раніше я не була готова стати матір’ю. Не була готова до чогось неймовірно грандіозного, чогось, що назавжди змінило б моє життя. Гадаю, це тому, що я – єдина дитина. Певною мірою я завжди почувалася дитям – надто зациклена на собі. Я хвилювалася, чи буду я готова віддавати себе", - згадує Моніка.


Утім коли на світ з’явився первісток, дівчинка Дева, 39-річна акторка збагнула – з другим баритися не буде. Меншеньку, Леоні, вона народила навесні 2010-го.

"Мені пощастило завагітніти в 44 роки. Нам не довелося довго старатися. Це сталося природно. Я була б розчарована, якби виявилося, що запізнилася народити другу дитину", - каже зірка.

Що станеться або чого не станеться – це все не в наших руках, каже Белуччі, ми мусимо приймати життя таким, яким воно є. Їй би хотілося, щоб вони з чоловіком Венсаном Касселем завжди були разом, але хтозна, як буде насправді.

"Ніколи не варто сприймати щось як належне, надто коли йдеться про стосунки. Але в нас є наші діти, і їхня любов означає, що це любов назавжди. Я сподіваюся, що наші стосунки – назавжди, але живу одним днем. Наші стосунки з Венсаном змінилися, відколи в нас народилися діти. Ми були разом, як пара, протягом 10 років – довго – тож, звісно, все змінилося, але на краще", - говорить Белуччі.

Нагадаємо, як запевняє 47-річна актриса, фізична подружня вірність – річ не обов’язкова, а в партнері вона більше цінує повагу та відданість.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів