Белуччі стане матір‘ю для матюкливого Воробйова

27 серпня 2011, 16:03

Скандальному учаснику "Євробачення 2011" Олексію Воробйову буцімто запропонували зіграти в одній картині із актрисою Монікою Белуччі.

Принаймні про це пише російський таблоїд "Life Showbiz".

Воробйову, який на всю Європу кричав "Це Росія, бл***!", запропонували роль у повнометражній картині італійського режисера Стефано Лоренці. Відомому режисерові буцімто сподобались роботи 23-річного співака у кіно.

Тож ,імовірно, Льоша зіграє одного з персонажів фільму "I Calcianti", який розповідає про середньовічну гру у м'яч.


Воробйову дісталася роль 25-річного італійця із російським корінням на прізвисько Бімбо. Син емігрантки з Росії і місцевого робітника намагається знайти своє місце в світі.

У характері темпераментного хлопця переважає то надзвичайна агресія то дитяча наївність. За сюжетом фільму, Бімбо гине під час здійснення чергового злочину.

Воробйову дісталася роль поруч із Монікою Белуччі

"Ця роль є величезним подарунком для мене. Мені набагато цікавіше грати не однозначних персонажів, а складних, у яких борються два початки. Крім того, найприємнішим є те, що мою матір, за задумкою режисера, зіграє Моніка Белуччі", - ділиться Воробйов.

Зйомки картини заплановано вже на весну наступного року. Та спершу Олексій має познайомитись особисто із зіркою кіно.

Пан Лорнці запросив Воробйова на прем'єру свого короткометражного фільму "The Cricket", яка пройде в рамках Венеціанського кінофестивалю.

Нагадаємо, у Росії та Україні Олексій відомий більше своєю скандальною витівкою у фіналі Євробачення та гучними романами.

Так, у пресі не раз з'являлись повідомлення про бурхливі стосунки Олексія та російської актриси Оксани Акіньшиної. А під час пісенного конкурсу у Дюссельдорфі Воробйов закрутив шури-мури із донькою українського олігарха Андрія Деркача.

Нещодавно російського Казанову було знову помічено із Акіньшиною на кінофестивалі "Кінотавр", пише "Комсомольская правда".

У червні Акіньшина прогулювалася з Воробйовим

Фото "Life Showbiz" та "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів