Розинська продовжує влаштовувати "кузькіну мать"

10 травня 2012, 18:10

Телеведуча Першого національного Наталія Розинська стверджує, що сюжети, які не прославляють владу, в ефір УТ-1 не виходять.

Розинська написала заяву на ім’я свого керівництва про відмову висвітлювати перебіг подій навколо підготовки до чемпіонату Європи з футболу. Жіночку, мовляв, обурила негласна вказівка висвітлювати цей процес виключно у позитивному ракурсі.

Про це Розинська повідомила "УНІАН", зауваживши, що відповідну заяву вона передала керівництву 8-го травня.

Скандальна телеведуча пояснила, що однією з підстав такого кроку стала ситуація навколо її конфлікту із працівниками спецпідрозділу ДАІ МВС "Кобра".


"Після останніх подій, - як мене в центрі міста, на Саксаганського, 29, витягли з машини, наставили пістолет в лоб п’ять озброєних чоловіків-міліціонерів, - я зрозуміла, що "бєспрєдєл" в цій країні вже досяг апогею…" – заявила Розинська.

"Я зрозуміла, що не можу з ефіру Національної телекомпанії своїм голосом, своїм авторитетом повідомляти людям те, що Євро-2012 - це прекрасна подія, якщо з бюджету України, наших кишень заплатили мільярди гривень на підготовку цієї події, і ще за наші з вами гроші ми осоромились на весь світ – нас бойкотують", - наголосила вона.

Розинська вирішила змінити тему?

"Я хочу розказувати об’єктивно, доносити правду, доносити збалансовану інформацію, але це неможливо, тому що в Національній телекомпанії існує негласне розпорядження – сюжети, які не прославляють дії влади, такі матеріали просто не виходять в ефір. Тому я написала заяву всім трьом керівникам Національної телекомпанії про те, що я не хочу виконувати цього додаткового навантаження", - резюмувала Розинська.

Водночас говорячи про інцидент, що виник між нею та правоохоронцями, Розинська зазначила, що розміщений в інтернеті відеоролик змонтовано, причому з використанням чотирьох окремих, не пов’язаних послідовністю, шматків.

Крім того, Розіта зауважила, що їй незрозуміла позиція керівників телеканалу, які, за її словами, "навіть не спромігшись дізнатися про обставини інциденту від неї, не попросивши керівництво МВС провести власне службове розслідування, вдався до певних заяв та висновків".

"Якщо мене хочуть звільнити за змонтований ролик в YouTube, тоді давайте звільнимо мера Харкова Добкіна за його нецензурні висловлювання, звільнимо всіх інших людей, яких підштовхують, провокують", - спробувала "перевести стрілки" Розинська.

За словами Наталі, вона дійсно шкодує, що не стрималась, але наголошує, що опинилася в подібній ситуації вперше в житті.

Також Розинська повідомила, що з учорашнього дня взяла відпустку, аби мати більше часу для надання пояснень правоохоронним органам щодо інциденту із співробітниками "Кобри".

"Для мене принципово довести і розказати, як це було насправді, а не залишати все так, як комусь вигідно", - підкреслила вона.

Як повідомлялося раніше, 2-го травня у центрі Києва Розинська облаяла працівників ДАІ та спецпідрозділу "Кобра". Вони, за її словами, її побили і погрожували зброєю.

За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена. На білявку склали чотири протоколи за адміністративні порушення. А, за словами речника Міністерства внутрішніх справ, могло б дійти і до криміналу.

Через інцидент із міліціянтами телеведучу відсторонили від роботи на Першому національному каналі. Керівництво телекомпанії проводить внутрішнє розслідування. Окрім того, гендиректор НТКУ Єгор Бенкендорф обмовився, що на Розинську й раніше нарікали – за непристойну поведінку.

Згодом стало відомо, що Наталія Розинська є помічником-консультантом депутата Юлії Тимошенко Михайла Волинця, а до того консультувала комуніста Ігоря Алексєєва.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів