Мама Білик: Ірина зірковість нам дуже заважає

11 травня 2012, 16:45

Мати співачки Ірини Білик, Ганна Яківна зізналася, що зірко вість дочки їм з чоловіком заважає.

Про це вона розповіла у коментарях "Gazeta.ua".

"Ми з батьком ніколи нічого не просимо в доньки. Ми дуже скромні. Та я й нікому ніколи не розповідаю, хто моя донька. А навіщо усім знати? В мене на роботі не всі знають. Навпаки, Ірина зірковість нам дуже заважає. І син досі через це не може визначитись. Але про це я говорити не хочу", - сказала Ганна Яківна.

10-го травня мамі Ірини Білик виповнилося 64 роки.


Мама Ірини Білик нікому ніколи не розповідає, хто її донька

"Наступного року, коли відзначатиму ювілей, зберу всіх. А сьогодні сядемо у вузькому сімейному колі, чоловік, син, сусідів покличу і будемо святкувати. Ірочки не буде, бо вона на гастролях", - говорила напередодні іменинниця.

Втім, привітати маму і подарувати їй подарунок Білик встигла.

"Недавно завела мене в один магазин і каже: "Мамо, тобі тут щось подобається?". Я так глянула на одяг і вибрала собі оцю футболку, що зараз на мені і ще кілька подібних. Це й були подарунки. Взагалі Ірочка мені часто дарує щось. Торік на вечірку подарувала сукню таку гарну рожеву. Дарує коштовності різні. Раз із Глібчиком відправила в поїздку по Європі. Ми кілька країн об'їздили. Гарно було", - згадує Ганна Яківна.

10-го травня Ганні Яківні виповнилося 64

А ще жінка зізнається, що любить читати про романи дочки у ЗМІ.

"Таке мені приємно читати. В Ірини ніколи за її романи не питаю. Спочатку читаю десь в газеті, а вже тоді запитую правда, чи ні. Вона то зірка, щоб про неї писали", - зауважила Ганна Яківна.

Фото "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів