Мати Білик: Чоловіки Іру просто не розуміють

15 травня 2012, 10:24

Мати співачки Ірини Білик вважає, що головна проблема особистого життя її дочки – це робота. Ганна Яківна впевнена, що Ірині потрібен чоловік, який просто її зрозуміє.

Про це мати зірки розповіла в інтерв’ю "E-motion".

Мама Білик прожила життя з одним чоловіком і досі щаслива у шлюбі. Але її дочці, на жаль, влаштувати своє особисте життя заважає робота.

"Людині, яка віддає себе роботі, дуже важко знайти свою половинку. Ну і я вам ще скажу - мені через одну річ дуже прикро. Ось я прожила все життя з одним чоловіком, ми одне одного розуміли і зараз розуміємо. Але в даний час чоловіки чомусь привласнюють собі дружину, як власність. Ну чому так? Я не знаю", - обурюється жінка.


Мати Ірини Білик вважає, що сучасні чоловіки привласнюють жінок

"Ірина багато працює, їй треба і відпочити, і з кимось поспілкуватися, і привести себе в порядок. А ці чоловіки чомусь то ревнують, то ще якось висловлюють своє невдоволення. Вони власники - це дуже прикро", - каже мати Білик.

За словами Ганни Яківни, Ірина віддається стосункам на 100 відсотків. Втім, все ж таки робота для неї на першому місці.

"Ну що поробиш - такий у неї характер", - зазначає мама співачки.

Білик завжди віддає перевагу роботі

На думку жінки, її зірковій дочці потрібен чоловік, здатний зрозуміти її захоплення роботою. Лише тоді Іра стане щасливою .

"Той, хто її зрозуміє - той буде з нею щасливий. Я знаю, що її чоловік повинен просто її зрозуміти. Просто подати їй руку і зрозуміти. Все, більше нічого. Але таких чоловіків поки немає", - резюмує мати Ірини Білик.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів