Водянова: Їжа – одна з найбільших насолод

15 травня 2012, 16:00

Російська супермодель Наталія Водянова вважає їжу одним з найбільших задоволень у житті. І хоча зірка подіуму ретельно стежить за фігурою, зараз її раціон такий самий, як і в дитинстві.

Наталі, яка вже три роки бере участь у благодійному паризькому напівмарафоні, довелося впритул зайнятися відновленням обміну речовин, пише "Экспресс-газета".

Завдяки тому, що Водянова з'ясувала стан свого обміну речовин, вона має гарні успіхи в спорті та не надто обмежує себе у їжі.

"Я не тренувалася. Я не робила нічого за останні три місяці, тому що з'ясовувала стан свого обміну речовин", - розповіла модель.


"Їжа - одне з найбільших задоволень і насолод у житті - я зрозуміла цю істину, коли була підлітком, тому що в моєму житті було мало задоволень. Так, мені не перепадало багато хорошого, але я задовольнялася малим, тому це здавалося нормальним", - поділилася Наталія.

"Я ніколи не думала про регулярні прийоми їжі як про даність - тарілки супу було цілком достатньо, і раз мій шлунок був повний, я могла зосередитися на більш важливих речах - наприклад, продовжувати жити. У мене відчуття, що я повернулася назад у Росію, у мене знову ті ж взаємини з моїм раціоном", - зізналася Водянова.

Нагадаємо, нещодавно супермодель заявила, що якби вона їла, як свиня, то почувалася б свинею.

Фото AP з сайту "Access Atlanta"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів