Водянова знайшла нового батька своїм дітям

4 листопада 2011, 11:40

Російська супермодель Наталя Водянова офіційно досі одружена з британським лордом Джастіном Портманом. Втім, Наталя не витрачає часу та зустрічається з французьким мільярдером Антуаном Арно.

Нещодавно Водянова завітала на батьківщину, аби презентувати свою книгу "Дай мені шанс", пише "Комсомольська правда в Ураїні".

На презентацію свого твору модель прийшла разом з трьома дітьми та новим бойфрендом Антуаном Арно.

Як зазначає видання, Водянова та француз поводилися як закохані, обіймалися і не могли один від одного відірватися.

Однак поки ще лордівська дружина не приховує, що й досі не розлучилася офіційно.

"Офіційно ще ні. Але ми не живемо разом. З розлученням є деякі складнощі... Але не фінансові - у нас з чоловіком був шлюбний контракт", - повідомила модель.

Водянова не робить скандалу зі свого розлучення та не ділить дітей з чоловіком

За словами Наталі, причиною закінчення шлюбу стало нерозуміння, яке виникло після особистісного розвитку жінки.

"Я тоді була дуже молода, і за останні 10 років я розвинулася як особистість. Ми вже багато в чому не знаходили спільної мови ... Зараз ми дуже намагаємося цивілізовано все завершити", - розповіла зірка подіуму.

Водянова також запевняє, що і для неї, і для лорда Портмана діти є найголовнішим. Саме тому їхній розрив триває без скандалів.

"Діти - найголовніше, для моїх дітей мій чоловік буде завжди правий, буде найкращим татом", - наголосила модель.

Проте нащадки лорда залишилися все ж таки з матір'ю.

"Діти живуть зі мною. Це їхня дійсність, вони знають, що у них є тато, вони бачать тата, знають заздалегідь, коли з ним побачаться. Їх все цілком влаштовує", - запевняє Водянова.

До того ж, вже не секрет, що Наталя має стосунки з сином власника концерну LVMH - виробника предметів розкоші під марками "Louis Vuitton", "Givenchy", "Kenzo", "Hennessy" тощо.

Роман Водянової з Арно розпочався не так давно, але її діти вже знайомі з новим бойфрендом мами, на якого в неї серйозні плани.

"Я б не стала знайомити своїх дітей з людиною, з якою у мене несерйозно. Я сподіваюся, ця любов триватиме все життя. Ми дуже любимо один одного! І моїм дітям він дуже подобається", - поділилася модель.

Нагадаємо, інформація про припинення 10-річного шлюбу росіянки Водянової та британця Джастіна Портмана з'явилася влітку минулого року. Після цього моделі закидали декілька романів та навіть можливість одруження з олігархом Березовським.

Фото Reuters з сайту The Guardian

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів