Фріске збирається заміж за Шепелєва?

16 травня 2012, 13:59

Подейкують, російська співачка Жанна Фріске незабаром розпрощається з холостяцьким життям. Зірка начебто збирається заміж за телеведучого Дмитра Шепелєва.

Про це пише російський сайт "Папарацци".

Жанна нещодавно повернулася з Мексики, де проходять зйомки реаліті-шоу, яке вона веде. В оточенні співачки все частіше почали казати про її майбутній шлюб.

Дехто навіть бовкнув, що Жанна планує вийти заміж у Майямі 12-го грудня 2012 (12.12.12).


Як відомо, 37-річна Фріске зустрічається з 28-річним телеведучим Дмитром Шепелєвим. Молодик походить з Білорусії, але встиг попрацювати як в Україні, так і в Росії.

Фріске незабаром окільцює молодого телеведучого?

Аби підтвердити або спростувати чутки про весілля парочки, видання звернулося до мами співачки – Ольги Фріске.

"Я, як мама, звичайно, хочу, щоб у моєї дочки було красиве весілля. Ще більше я хочу, щоб у неї була щаслива сім'я, але ми з чоловіком не квапимо Жанну. Це її вибір, і ми його завжди схвалимо і підтримаємо", - зазначила мати Жанни.

"Щодо приготування до весілля я нічого вам сказати не можу, оскільки вперше про це чую. А з Дмитром дочка нас ще не познайомила. Думаю, це неодмінно станеться у її день народження", - зауважила пані Ольга.

Втім, Жанна полюбляє робити рідним сюрпризи. Тож, можливо, в день свого народження співачка не лише познайомить батьків з коханим, але й запросить їх на своє весілля.

Нагадаємо, інформація про роман Шепелєва з Фріске з’явилася влітку минулого року. А вже у січні цього року парочку бачили разом на шопінгу в Америці.

Фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів