Тещі Колесніченка заплатять понад 56 тисяч

28 травня 2012, 14:36

Теща регіонала Вадима Колесніченка, Валентина Македон, яка "напоїла" жінку нашатирем, отримає 47 тисяч гривень за вимушений трирічний прогул.

Таку постанову виніс Жашківський районний суд Черкаської області, пише "Gazeta.ua".

Родичка скандального депутата Партії регіонів також отримає 7800 гривень на оздоровлення та 1500 гривень моральних збитків

"Я не здивуюся, якщо завтра мене визнають винною і засадять до в’язниці", – каже Галина Хрущ, якій теща Колесніченка влила в горло нашатирний спирт.


"Ми зрозуміли, що вибачень від цих людей не дочекаємося", – каже підлегла Македон.

Колесніченко потурбувався про "моральні збитки" своєї тещі?

"Македон мене жодного разу не провідувала. Грошей на лікування не дала й не пропонувала", - сказала жінка.

За словами Хрущ, колеги казали тещі регіонала навідатися до підлеглої. На що та відповідала: "Я їй нічого не дам, бо в мене є "дах".

"Згодом подзвонила до Вадіка й вихвалялася, що їй нічого не буде", - додала Хрущ.

Нагадаємо, у 2009-му році Валентина Василівна Македон, мати дружини Вадима Колесніченка Лілії Македон, під час сварки "скрутила" виховательку місцевого дитсадка та влила їй у горло нашатирного спирту.

Внаслідок цього жінка зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу.

Чотири судові інстанції визнали тещу одіозного політика винною. Однак після приходу до влади "регіоналів" терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої.

Більше того, підсудна Валентина Василівна отримала винятковий привілей - сама визначила, у якому місті обласний суд проводитиме слухання з її справи.

Фото з сайту Sannews.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів