У Караченцова віднялися ноги

1 червня 2012, 15:39

Відпочинок російського актора Миколи Караченцова у Туреччині закінчився черговим нападом. В артиста знову віднялися ноги і його возять в інвалідному візку.

Про це пише "Экспресс-газета".

Днями Микола Караченцов з дружиною Людмилою Поргіною повернулися з Туреччини. Морський відпочинок, на жаль, закінчився погіршенням стану актора.

"У Колі напади трапляються двічі на рік. Минулого разу це сталося в грудні. Години півтори не могли привести Коку до тями. Тоді мерія і подарувала нам інвалідний візок", - поділилася Поргіна.


"Бувають напади і навесні. Ми чекали-чекали, але все було нормально. А ледве приїхали в Туреччину - і будь ласка! У той день йшов дощ, мабуть, перепади тиску, зміна клімату - все могло позначитися", - розповіла дружина актора.

За словами Людмили Андріївни, перед нападом чоловік почувався добре, навіть міг виконати низку фізичних вправ.

"…Думали, навіть на корт вийде, хотіли поїхати в Демре, в храм Святого Миколи Чудотворця, де стоїть саркофаг, в якому він був похований. Але не склалося..." – сказала дружина Караченцова.

Тепер 67-річний актор пересувається у візку та ледь розмовляє. Під дією реланіума, який допомагає боротися з невротичними розладами, Караченцов апатичний та сонливий.

Але дружина змушує його розробляти ноги, вставати з крісла. Правда, Микола Петрович не завжди хоче цим займатися. Зате охоче вчить дружину грамоті, поправляючи неправильні наголоси і відмінювання.

Нагадаємо, минуло сім років з дня страшної автомобільної катастрофи, у яку потрапив Микола Караченцов. З важкою черепно-мозковою травмою його доставили до лікарні, де він 26 днів пролежав у комі.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів