Елізабет Херлі окільцювали

3 жовтня 2011, 08:30

Британська акторка Елізабет Херлі заручилася з гравцем у крікет Шейном Ворном. Подейкували, австралійський спортсмен освічився 46-річній зірці в п’ятницю під час романтичної вечері в ресторані готелю в Сент-Ендрюс, що в Шотландії.

Новеньку каблучку з квадратним сапфіром та двома діамантами Ліз вигуляла на тамтешньому чемпіонаті з гольфу "Alfred Dunhill Links Championship".

Новину про заручини підтвердив сам 42-річний Ворн, говориться в прес-релізі на сайті "alfreddunhilllinks.com".

Як повідомив інформатор "The Daily Mail", Шейн освічився коханій під час вечері в ресторані, й нареченим аплодували всі гості. Однак сам спортсмен поквапився вточнити, що все насправді було трохи не так.


"Я не освічувався перед двома сотнями людей під час вечері. Це було приватно та дуже романтично - якщо я сам так говорю. P.S., ліве коліно поболює!", - написав він у своєму Twitter, подякувавши за добрі побажання.

"Дякую за всі ваші привітання", - лаконічно відписалася Херлі в своєму Twitter, додавши своє фото з Ворном.

Свіжозаручена пара - Шейн Ворн та Елізабет Херлі

Як відомо, для них обох майбутній шлюб стане другим. Шейн розлучився в 2006-му році, проживши з першою жінкою 10 років. Елізабет у червні офіційно розпрощалася з індійським текстильним магнатом Аруном Наяром, пробувши його дружиною близько 4 років.

Зірка "Остіна Пауерса" має 9-річного сина Деміана від бізнесмена Стіва Бінга.

Нагадаємо, про роман Елізабет та Шейна стало відомо в грудні, коли папарацці заскочили парочку за обіймами. Тоді Херлі й оголосила про своє розлучення з Наяром.

Ворна, який, подейкували, не припиняв розсилати сороміцькі смс-ки іншим жінкам, актриса називала своїм "добрим другом".

Іще Херлі жартувала, що в якості "запасного варіанту" розглядає іншого свого екс-коханця, актора Х’ю Гранта.

Фото з Twitter Елізабет Херлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів