Аністон підсіла на вазелін

12 червня 2012, 12:00

Як відомо, американська актриса Дженніфер Аністон не надто покладається на дорогі косметичні засоби у догляді за собою. Виявляється, секрет 43-річної зірки полягає у використанні звичайного вазеліну.

Про це пише "The Daily Mail".

Дженніфер Аністон для боротьби зі зморшками під очима використовує перевірений старий спосіб. Він коштує лише 1,5 долара. Це звичайний вазелін.

Щовечора зірка наносить жирний крем під очі, і це дозволяє зберігати обличчя молодим.


А ось зранку Джен також робить просту і дешеву процедуру, аби обличчя виглядало свіжим та сяючим.

Вона наповнює раковину водою та кубиками льоду і занурюється туди обличчям. Ця процедура звужує пори та зменшує набряки навколо очей.

У свої 43 роки Дженніфер має досить молоде обличчя

"Джен не подобається думка про пластичну операцію, тому що вона не хоче виглядати розтягнутою, тому вона щодня здійснює 30-хвилинний нічний ритуал краси", - повідомило джерело.

"Джен дуже дисциплінована у всьому, що стосується її краси та молодості", - додав інформатор.

Аністон щовечора очищує розпарює пори, потім застосовує засіб для вмивання та тонік. Після цього актриса наносить зволожуючий лосьйон, а потім протягом 10 хвилин робить масаж для стимуляції клітин шкіри обличчя.

Останнім штрихом є накладання чверті чайної ложки вазеліну під кожне око. Мабуть, саме це і дозволяє Аністон постійно опинятися у списку найкрасивіших жінок планети.

Нагадаємо, раніше писали, що Дженніфер щомісяця витрачає 8 тисяч доларів на догляд за своєю зовнішністю.

Фото AP з сайту "Hamburger Abendblatt"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів