Мадонна оголила дупу перед італійцями

14 червня 2012, 13:43

Поп-діва Мадонна, схоже, вирішила на кожному концерті світового турне оголювати якусь частину свого 53-річного тіла. Якщо турецькі фанати співачки побачили її сосок, то італійцям дістався шматочок оголених сідниць.

Про це пише "The Daily Mail".

Під час концерту в Римі Мадонна порадувала прихильників черговим оголенням. Зірка співала композицію "Human Nature", виконуючи яку вона зазвичай роздягається.

І хоча поп-королева не зняла з себе весь одяг, штани вона все ж таки приспустила. Захоплена публіка бурхливо відреагувала на сідниці Мадонни у стрінгах.


Мадонна продовжує епатувати публіку своїм тілом

Раніше в інтерв'ю співачка гучно заявила, що влаштує під час концерту сюрприз, який "зведе з розуму самого папу римського".

Цікаво, що фанати Мадонни по-різному відреагували на її витівку у Стамбулі, коли зірка оголила одну з грудей.

"Чому Мадонна досі оголює на сцені свої груди? Це абсолютно несексуально - чому я повинен милуватися цицьками співачки, яка взагалі годиться мені в бабусі?" – написав один із користувачів фанатського форуму.

"А чи не занадто вона стара для того, щоб показувати зі сцени соски? Адже разом з нею на сцені виступають її діти - вона взяла їх з собою в турне!" – написав інший прихильник.

Нагадаємо, до Києва Мадонна завітає 4-го серпня. Тож варто озброюватися відеокамерами і йти на концерт співачки – раптом вона покаже ще щось…

Стоп-кадр з відео на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів