Собчак вимагатиме повернення своїх грошей

15 червня 2012, 12:05

Російська телеведуча та опозиціонерка Ксенія Собчак має намір повернути гроші, які в неї конфіскували під час обшуку.

Про це Ксюша розповіла "Комсомольській правді в Україні".

Як відомо, днями лідерів російської опозиції обшукали. У помешканні Собчак було знайдено приблизно півтора мільйона євро, які за словами Ксенії, належать їй.

Телеведуча заявила, що гроші заробила самотужки, тож вона прагне їх повернути.


"Будемо подавати клопотання. Всі податкові декларації, оформлені багато років тому, у нас є. Всі виписки про зняття готівки з великими сумами теж є. Більш того, зараз з'ясувалося, що у нас переплачено податків на суму понад 300 000, тому що ми платимо заздалегідь", - зазначила Собчак.

Ксюша також пояснила, звідки в неї вдома взялася така величезна сума грошей.

"…Там є так само частина грошей, які мені дарували. Різні. Велика частина грошей - зароблені мною гонорари", - зізналася телеведуча.

Ксюша не збирається залишати цю справу, бо хоче повернути свої гроші.

"У мене, до речі, зараз ремонт йде у заміському будинку. На все це є документи відповідні. Будемо вимагати повернення грошей. Не знаю, буде це зроблено чи ні. Вони не мають право їх утримувати", - зауважила Собчак.

"Зараз, власне, ці гроші і були взяті готівкою великою сумою на ремонт будинку. Це відомий факт, що вони будуть у мене вдома. Я думаю, що через прослуховування це стало відомо. Так, це велика сума. Так, я зараз роблю великий ремонт. Якісь мої гроші, якусь суму я позичила на ремонт, тому що мені потрібна була готівка", - поділилася опозиціонерка.

Крім того, Ксенія запевнила, що ці гроші не мають жодного стосунку до мітингів.

Нагадаємо, зранку 11-го червня поліція увірвалася до помешкань Бориса Нємцова, Ксенії Собчак, Сергія Удальцова та Олексія Навального й провела обшук.

Фото з офіційного сайту Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів