Кулиняк гратиме в дуеті з дочкою?

18 червня 2012, 11:00

Міністр культури Михайло Кулиняк продовжує запевняти, що не допомагав племінниці працевлаштуватися. Крім того, пан міністр зізнався, що його донька вчиться у музичній школі та іноді грає в дуеті з батьком.

Про це Кулиняк розповів Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Міністру культури, 23-річна племінниця якого раптом стала шеф-редактором одного з видань, вкотре наголошує, що не має стосунку до призначення дівчини на посаду.

"Насправді, вона вчилася абсолютно без моєї допомоги. В неї є цілий ряд статей. Я, чесно кажучи, десь думав, що можуть піднятися такі запитання, але відверто скажу – давайте подивимося, як вона впорається з цим", - заявив Кулиняк.


На ремарку ведучої про те, що 23 роки – це замолодий вік, аби очолювати велике видання, пан міністр зауважив:

"Це не на стільки велике видання, тому я не знаю, наскільки вона буде там тренуватися, вона журналістка все-таки, не дивлячись, що моя племінниці. Має ж бути якась журналістська солідарність. Ви просто самостійно візьміть інтерв’ю у працівників видавництва, не в мене. Хай вони самі її оцінять, щоби це не була оцінка міністра та оцінка дядька".

До працевлаштування доньки Кулиняку ще років 8-10

Що ж до доньки самого міністра, то вона вчиться не у рідній українській школі, а у французькій.

"У неї ще навчання продовжується, ще буде цілий місяць. Також продовжує вивчання нової програми, вивчає у музичній школі", - зазначив Кулиняк.

За словами міністра-скрипаля, він навіть якось виступив з дочкою у дуеті та не заперечує майбутні виступи.

"Один раз ми попробували на фестивалі Білоножка, а далі буде, як-то кажуть", - сказав чиновник.

"Для того, щоби проводити репетиції, треба ставити ціль або щось нове вивчати або щось повторювати. Таких зараз цілей в мене немає. Але, звичайно, час від часу кортить", - зізнався Кулиняк.

Фото "Mainpeople"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів