Жириновського нагородили за жорстокість до виборців

19 червня 2012, 11:41

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський отримав нагороду за жорстоке поводження з виборцями.

У Москві 18-го червня відбулася урочиста церемонія вручення премії "Серебряная калоша", що присуджується радіостанцією "Серебряный дождь" за найсумнівніші досягнення.

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на Facebook радіо "Серебряный дождь".

Одіозний політик Володимир Вольфович Жириновський отримав нагороду у номінації "Хід віслюком, або Імітація агітації" з формулюванням "за жорстоке поводження з виборцями".


Жириновському дали калошу

Цікаво, що серед лауреатів премії цього року опинився Володимир Гундяєв, більше відомий як Патріарх Кирило. Він отримав "Серебряную калошу" у номінації "Руки по лікоть у дивах" за "непорочне зникнення годинника".

Тут йдеться про те, що на одному з публічних фото патріарха було стерто фотошопом його годинник. Мабуть, хронометр священнослужителя був не з дешевих.

Премії також були присуджені колишньому шеф-редактору "Известий" Володимиру Мамонтову - за газету "Не дай Бог", і журналісту телеканалу "Росія" Аркадію Мамонтову, відомому скандальними розслідуваннями - "за взагалі Бог знає що".

До слова, 16-та церемонія нагородження "срібною калошею" транслювалася у прямому ефірі YouTube. Ведучими церемонії були опозиціонерка Ксенія Собчак та телеведучий Михайло Шац.

Фото з Twitter Жириновського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів