Ляшко просуває Розинську до Ради

19 червня 2012, 12:46

Нарешті лідер Радикальної партії Олег Ляшко знайшов в українському медіа-просторі свою споріднену душу. "Баритональний бас" вирішив, що у Верховній Раді бракує пишного тіла скандальної білявки Наталії Розинської.

Про це сам Ляшко написав на сторінці у соцмережі Facebook.

Фігурантка скандалу з представниками ДАІ та жертва побиття Розинська балотуватиметься до Ради від партії епатажного позафракційного депутата Ляшка.

"Телеведуча та громадський діяч Наталія Розинська балотуватиметься до Верховної Ради від Радикальної партії. Вона спробує свої сили на мажоритарному окрузі в Шевченківському районі столиці", - написав у соцмережі депутат.


"В наступному парламенті нам потрібні бійці, які будуть боротися за справедливість. Наталка Розинська, хоч і жінка, але продемонструвала країні свій бійцівський характер, за що сильно постраждала", - продовжив захисник бездомних собак Ляшко.

Ляшко та Розинська знайшли одне одного...

Ляшко називає помічницю депутата Розинську саме такою вольовою людиною, які потрібні Україні.

"Вона не з тих, хто буде спокійно дивитися на свавілля влади. Це та жінка, яка й без депутатського мандату веде боротьбу з режимом, чого не скажеш про більшість чоловіків-"опозиціонерів" у парламенті", - наголошує фігурант гей-скандалу.

Фото Tochka.net та з Facebook Ляшка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів