Каас бачиться з Путіним та не спілкується із Саркозі

26 червня 2012, 17:39

Французька співачка Патрісія Каас не приховує, що заплатила своїм жіночим щастям за всесвітню славу. Зірка зізналася, що коли в неї депресія, вона прибирає квартиру. Крім того, Каас зазначила, що іноді спілкується з Володимиром Путіним, та не розділяє переконання Ніколя Саркозі.

Про важливі моменти свого життя співачка розповіла в інтерв’ю для програми "Сніданок з 1+1".

45-річна Каас здобула визнання у світі музики, але пожертвувала своїм сімейним щастям. Співачка, яка не може мати дітей, визнає свою самотність та, схоже звикла до цього.

Колись актор Ален Делон сказав Патрісії, що вона заплатить за успіх самотністю. Це було на початку її кар’єри, і вона не сприйняла це серйозно.


"А потім, уже з часом я зрозуміла, яку страшну правду він сказав. І Ален Делон мав рацію. У мене зараз часто бувають такі моменти самотності. І тоді говориш сама собі, що треба щось робити, що треба цю порожнечу в душі чимось заповнювати, треба рухатися вперед. Але складно буває дуже складно", - каже Каас.

"Так, звісно, моє життя – це не те, класичне життя, яке може мати жінка: домашній затишок, діти, чоловік, сім'я. Я цього не маю. І не знаю, як це. Хоча я мрію: настане день – і я зрозумію, що мені такого спокійного, звичайного життя бракує. Але цей момент поки не настав", - додає зірка.

Каас мріє, що колись їй почне бракувати простого сімейного життя

Попри свою самотність, Патрісія запевняє, що не проміняла б творчість ні на що.

"Ні… ні, навіть заради любові це не можливо. Бо це уже буду не я. І я точно знаю: в якийсь момент мені бракуватиме мого справжнього життя. Сцена - це моя пристрасть і я обожнюю те, що відбувається у залі. Жоден дім, жодна сім'я мені цього не замінить", - зазначає Каас.

Втім, за словами співачки, вона почувається комфортно лише у власній квартирі.

"У себе вдома, у своїй квартирі! Де б вона не була – чи то в Парижі, чи то у Москві. Чи то на півдні Франції – головне, щоб це була моя власна квартира – не орендована, не помешкання друзів. Моя власна. Тільки тоді я розслабляюся", - зауважує артистка.

До речі, Патрісія має свій рецепт боротьби з депресією.

"Коли мені самотньо і в мене депресія, я зачиняюся у квартирі і починаю прибирати. Генеральне прибирання допомагає розібратися з думками, або – як мінімум – відволіктися від них", - ділиться співачка.

"Але буває дуже боляче, коли я їду на відпочинок – і навіть не знаю, кого з собою взяти. А бо ще гірша депресія буває після концерту. Такий великий контраст: ще кілька хвилин тому я була на публіці – а потім мить – і я вже сама в залі, сама повертаюся додому – і тільки моя собачка, Текіла, біля мене", - каже Патрісія.

Каас також зізналася, що її проблеми в особистому житті спричинені власною нелюбов'ю до себе. Але зараз вона вчиться любити себе та продовжує шукати нареченого.

Як виявилося, Патрісія іноді бачиться з президентом Росії Володимиром Путіним. А ось із родиною Брюні-Саркозі в неї не збігаються погляди.

"Так, з Володимиром ми спілкуємося, не так, щоб дружимо, але іноді зустрічаємося. А от ані з Ніколя Саркозі, ані з Карлою Брюні не спілкуюся. Вони далекі від моїх переконань люди. Ми по-різному ставимося до світу", - зізналася Каас.

Нагадаємо, 9-го грудня Патрісія завітає до Києва з новим шоу під назвою "Каас співає Піаф".

Фото прес-служби каналу "1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів