Джанабаєва тягне Малахова в суд за наклеп на груди

2 липня 2012, 12:50

Солістка гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва та шоумен Андрій Малахов з’ясовуватимуть стосунки в суді.

Співачка позивається до телеведучого, зокрема, через заяви про несправжність її бюсту.

Про це повідомляють "Life News".

Наклеп на свої груди та втручання в своє особисте життя Альбіна оцінила в 6 мільйонів рублів. Моральної шкоди, стверджує позивачка, їй завдали дві статті в глянцевому виданні Малахова. Фрагменти, які її обурили понад усе, Джанабаєва процитувала в позовних заявах.


Наприклад, неправдивим вона називає твердження, що на початку її кар’єри в "ВІА Грі" її бюст не був достатньо пишним. Тоді їй буцімто доводилося виправляти ситуацію білизною пуш-ап, а згодом і звернутися до пластичного хірурга, який збільшив їй груди на два розміри. Крім цього, у виданні Малахова говорилося про те, що Альбіна штрикає собі ботокс, а в її щоки, вилиці та підборіддя введені імпланти.

Від нечемних публікацій про її груди в Альбіни зробилася депресія

"Хай Альбіна спробує довести, що не зверталася до пластики. Варто лише порівняти її фотографії до гурту "ВІА Гра" і вже після початку кар’єри в колективі… Чомусь вона не спростовує наших тверджень про те, що вона живе з Валерієм Меладзе", - говорить Малахов.

Власне, закиди щодо її зв’язку з одруженим Меладзе, який відома російська сваха Роза Сябітова в злощасній статті назвала "шляхом у нікуди", Альбіні теж не сподобалися. Порад та коментарів, буцімто Валерій "не для тогопішов від дружини, щоби одружуватися з коханкою", співачка в видання не просила, тож розцінила це як "безцеремонне втручання" в своє особисте життя.

Незадоволена Альбіна лишилася навіть тим, що автори назвали її "секс-символом" – мовляв, це "поняття, що коментується неоднозначно". А ще їй не сподобався сам шрифт, яким написані назви статей.

Загалом ці публікації, каже позивачка, завдали їй "душевних та фізичних страждань, що полягають у болісних психічних та емоційних переживаннях, почутті образи та обурення". Більше того, після прочитанні статей в неї виникло відчуття самотності, несправедливості, та навіть розвинулася затяжна депресія.

Фото з сайту гурту "ВІА Гра"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів