Круз та Холмс офіційно домовилися

10 липня 2012, 13:57

Колишнє подружжя Том Круз та Кеті Холмс досягли угоди з приводу майбутнього розлучення.

Про це заявили офіційні представники акторів, пише "Lenta.ru" з посиланням на "Associated Press".

На думку юристів, настільки швидке досягнення домовленості свідчить про те, що подружжя не має принципових претензій один до одного.

Коментуючи угоду між Холмс і Крузом, представники пари не повідомили подробиці домовленості.


Але відомо, що 33-річній Холмс вдалося отримати опіку над 6-річною донько Сурі. При цьому обидва батьки дівчинки братимуть участь в її вихованні. Хоча жити Сурі буде, скоріше за все, з мамою.

Очікується, що Холмс і Круз зустрінуться у суді 17-го липня. Під час шлюборозлучного процесу Сурі не буде присутня на судових засіданнях.

Очікується, що розлучення буде оформлено досить швидко. Адже, за даними ЗМІ, 50-річний Круз не бажає, щоб тривала судова тяжба відбилася на його репутації.

Про те, що Кеті Холмс подала на розлучення, стало відомо 29-го червня. З відповідними паперами вона звернулася до суду Нью-Йорка.

Офіційною причиною розставання були названі непереборні розбіжності. Але дехто з наближених до пари називає іншу можливу причину розлучення.

Як пише "Gazeta.ua" з посиланням на "Тhe Hollywood Reporter", Кеті Холмс планувала розлучитися з Томом Крузом задовго до того, як оголосила про це.

Про цей намір начебто свідчить той факт, що за два місяці до цього Кеті звільнила Беллу - прийомну дочку Круза і Ніколь Кідман. 19-річна дівчина працювала у компанії Кеті з виробництва одягу "Holmes and Yang".

Джерело з оточення пари стверджує, що до цього раптового звільнення жодних конфліктів між жінками помічено не було, і Белла називала Кеті "мамою".

Фото AP з сайту "Business Insider"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів