Дизайнерка Віра Вонг розлучається після 23 років шлюбу

11 липня 2012, 14:50

Американська дизайнерка Віра Вонг розлучається з чоловіком Артуром Бекером.

Пара прожила разом майже чверть століття та має двох доньок.

Про це повідомляє "Contact Music ".

"Віра Вонг та Артур Бекер прийшли до обопільного та дружнього рішення розлучитися. Вони й надалі залишаються відданими батьками своїм двом дочкам", - говориться в офіційному зверненні президента компанії.


Коли Вонг та Беккер побралися, вона працювала на Ральфа Лорена, створюючи аксесуари та домашнє жіноче вбрання. Саме чоловік сприяв становленню Віри як самостійного дизайнера й був порадником у період розвитку її бізнесу.

"Вони не дозволять цьому порушити функціонування компанії. Вони обоє надто тяжко працювали, щоб її побудувати", - поділився друг дизайнерки з "WWD".

Компанія Vera Wang створює не лише одяг, а й парфуми та косметику, найвідоміші ж творіння Вонг – весільні сукні, в яких ішли до вівтаря такі відомі наречені як Челсі Клінтон, Мерайя Кері, Шерон Стоун, Іванка Трамп, Дженніфер Лопес, Авріл Лавін, Ума Турман та Кейт Хадсон.

Щоправда, значна частина зіркових шлюбів потім порозвалювалися, давши привід для чуток про так зване "прокляття суконь Віри Вонг", надто коли одна з її клієнток, Кім Кардашян, пробула заміжньою лише 72 дні, пише "The New York Post".

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів