Лонгорія розповіла, як її зраджував чоловік, а вона крала

12 липня 2012, 12:55

Американська актриса Єва Лонгорія підтвердила, що покинула екс-чоловіка Тоні Паркера через те, що він наставляв кілька років їй роги.

Іще 37-річна зірка "Відчайдушних домогосподарок" зізналася, що цупила реквізит та полюбляла роздавати ляпаси.

Про це вона говорила в інтерв’ю "Le Matin", пише "Собеседник".

"Тепер не секрет, що він кілька років мене зраджував. Дізналася я про це випадково – натрапила на його смски. Довго мучилася і переживала, але зараз я вже в повному порядку", - відказала Лонгорія на запитання про Тоні Паркера.


Із задоволенням акторка згадує вісім сезонів популярного серіалу, де вона зіграла спокусливу Габі. Кращі її спогади – підстригання газону на високих підборах і в вечірній сукні, а ще роздавання ляпасів колегам.

Лонгорія потай натягала собі "сувенірів" зі знімального майданчику

"Останнього дня на майданчику представники компанії твердо сказали, що нічого з собою брати не можна – це їхня власність. І якщо я зізнаюся, що саме та в якій кількості я поцупила, їм не лишиться нічого крім вдертися до мене і знайти все, що вкрала", - заявила Єва.

Акторку дратує, коли кажуть, що завдяки "Відчайдушним домогосподаркам" вона видряпалася з нуля, адже заради успіху вона, проста латиноамериканська дівчина, на той момент уже гарувала 16 років.

"Я виграла конкурс краси в Техасі, а призом була поїздка до Лос-Анджелесу на співбесіду. У мене не було грошей, не було машини, не було роботи, друзів, апартаментів, але я постійно рухалася, щоби потрапити на будь-яку – байдуже яку - зйомку", - пригадала вона.

У дитинстві Лонгорія узагалі не ходила в кіно, тож кумирів серед зірок не мала. Перша стрічка, яку вона побачила, був бойовик "Рембо".

"Думаєте, я була вражена? Анітрохи. Війна та вбивство людей – не для мене. А ось фільм "101 далматинець", пам’ятаю, вразив – у героїні було таке приголомшливе хутряне манто! Це тобі не замащений герой Сталлоне", - розповіла Єва.

Іще акторка заприсяглася, що ніколи не робитиме собі пластичних операцій – через страх перед голками та ножами.

Фото Reuters з сайту "Fox News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів