Джолі проведе зі свекрухою бесіду щодо геїв?

12 липня 2012, 15:10

Подейкують, акторка Анджеліна Джолі страшенно розлютилася через одкровення в ЗМІ її свекрухи Джейн Пітт, яка засудила одностатеві шлюби.

Оскільки ж її 48-річний коханий - ''мамій'', Енджі має намір самостійно роз’яснити Джейн, що годиться та що не годиться говорити батькам кінозірок.

Про це повідомляє ''Contact Music'' із посиланням на ''Star''.

''Джейн ніколи не хотіла говорити з Анджеліною про політику. Вона знала, що це спричинить багато суперечок, і хотіла спробувати збудувати (добрі) відносини з матір’ю своїх онуків'', - каже джерело.


Джолі особисто займеться свекрухою?

Зі слів інформатора, Джейн і на думку не спадало, що відкритий лист, якого вона написала до одного з американських видань, потягне за собою стільки проблем.

''Анджеліна сказала Бредові, що він повинен навчити свою матір, але Бред надто мамусин хлопчик. Якщо ж Бред цього не зробить, Анджеліна візьме справу до своїх рук і поговорить із Джейн про те, що, будучи матір’ю настільки видатної зірки, вона не повинна писати листів, що суперечать особистим переконанням її сина'', - розповідає джерело.

''Це неминуче переросте в величезну сварку, і Бред встряне між ними. Бред весь час каже їй не ставитися до цього так серйозно, але коли Енджі щось собі надумає, її вже не відмовити'', - додає інформатор.

Нагадаємо, у своєму листі Джейн Пітт звинувачувала чинного президента США Барака Обаму в тому, що він підтримує аборти та шлюби між геями. Свого ж часу Бред Пітт та Анджеліна Джолі обіцяли не одружуватися, поки те саме не зможуть зробити одностатеві пари.

Схоже, ''Бренджеліна'' свого слова не дотримає. Як відомо, в квітні було офіційно оголошено, що батьки шістьох дітлахів нарешті заручилися.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів