Літвінова в старості засяде за роман і лишить дочку без грошей

13 липня 2012, 13:30

Російська акторка та режисерка Рената Літвінова каже, що для життя їй вкрай потрібен стан закоханості, а в старості засяде за роман, як напророкувала їй бабуся-віщунка.

Іще 45-річна зірка заявляє, що не лишатиме доньці жодного спадку, крім житла та освіти – бо це лише зашкодить.

Про це пише "Собеседник".

Рената, яка представила на Московському кінофестивалі свою роботу "Остання казка Рити", на запитання, чи потрібне їй для творчості відчуття закоханості, каже: "Воно меня потрібне, щоб жити!"


"Якщо я втрачу любов – я втрачу свою головну мотивацію. Я взагалі усе роблю, зізнаюся, щоби кохані мене схвалили. Для них усе. Без них я складу крила. І ще я дуже схвалюю творчі закоханості, ніколи собі не забороняю закохатися, зачаруватися то одним, то іншим…", - ділиться вона.

"На пенсії" Літвінова напише роман

Рената зізнається, свої сценарії вона пише лише для себе, а для заробітку ж бере участь у різних рекламних кампаніях. У старості ж, коли несила буде тримати світло, планує написати роман.

"Мені бабуся – вона була в нас віщунка – передрекла, що в старості я сяду і напишу роман про себе. Коли лишуся лише я – і аркуш", - обіцяє режисерка.

Донька Літвінової, Уляна, наразі надає перевагу книжкам, а не фільмам, хоча на матусиній прем’єрі побувала. Зірка каже, що не хоче тягти дитину до кіно та не збирається лишати їй капіталу.

"…Намагатимусь не лишити їй ніякого капіталу, крім освіти та жилплощі, тому що в багатих нащадків, за моїми спостереженнями, геть не лишається бажань чогось досягти. Тому нехай вона сама", - пояснює Рената.

Співачку Земфіру, яка написала для її стрічки пісню та повністю контролювала усі музичні теми і звук, Літвінова називає "своєю головною соратницею".

"Земфіра – хітмейкер, їй це дано, і її пісні назавжди вписані до золотих архівів пам’яті, навіть якщо вона взагалі не виступатиме з концертами. Вона ж сама пішла від всього цього, від того, щоб лунати з кожної праски", - говорить Літвінова.

Історію ж про те, що співачка побила "величезного жирного амбала" водопровідника, називає брехнею, а інтерв’ю "постраждалого" - "зірковим часом цього нікчеми, об якого навіть руку відбити шкода".

Фото "Экспресс-Газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів