Мадонна розлютила французів свастикою та знов дістала цицьку

16 липня 2012, 11:00

Французька ультраправа партія "Національний фронт" має намір позиватися до поп-зірки Мадонни, яка днями вкотре продемонструвала глядачам свого соска та п'яту точку.

Одначе приводом для обурення стало не це, а відео, що його було продемонстровано під час паризького концерту артистки – в ньому лідера партії Марін Ле Пен зобразили зі свастикою на лобі.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на "ВВС".

Фото Марін Ле Пен зі свастикою неодноразово з'являлося під час концертів Мадонни

Як заявив віце-президент партії Флоріан Філіппо, "Національний фронт" не може спокійно ставитися до "такого огидного порівняння".


Скандальний відеоряд супроводжував композицію Мадонни "Nobody Knows Me". Він уже з’являвся раніше під час світового турне зірки MDNA, і Марін Ле Пен уже говорила про можливість судового переслідування співачки.

Філіппо назвав витівку поп-королеви "ще однією провокацією в ході світового турне Мадонни з тим, щоби люди говорили про неї".

Мадонна знов узялася за своє...

Напевно, нікого не вже не здивувало, що під час суботнього концерту зірка знову оголилася, адже до французів її цицьку вже бачили в Туреччині, а публіка в Римі мала змогу помилуватися її попою в стрінгах.

Цього разу Мадонна вирішила поєднати обидва трюки - оголила сосок та приспустила штанці перед 80-тисячною аудиторією, пише "The Daily Mail".

Наступний концерт Мадонни у Франції заплановано на 21-е серпня. Зірка має заспівати в Ніцці.

Нагадаємо, 4-го серпня співачка виступить у Києві, збирати гроші на квиток вона порадила українцям іще взимку.

Фото з сайту boiseweekly.com, скріншот з відео You Tube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів