Сталлоне шукає вбивць свого сина

18 липня 2012, 17:38

Американський актор Сильвестр Сталлоне переконаний в тому, що його старшого сина Сейджа вбили. Він найняв відомого приватного детектива, щоб з'ясувати подробиці трагедії.

Про це пише "Life News" з посиланням на "TMZ".

Убитий горем актор важко переживає загибель cина, тому вирішив самостійно з'ясувати причину його смерті.

Для цього Сталлоне найняв приватного детектива Скотта Росса, який розслідував справу Майкла Джексона про розбещення неповнолітніх дітей.


Напередодні Сталлоне зі своїм братом Френком та представником слідства зустрілися з детективом в будинку у Лос-Анджелесі.

Як повідомляють джерела, Слай впевнений, що смерть його сина могла бути комусь вигідна. Незважаючи на відсутність будь-яких доказів навмисного вбивства Сейджа, актор налаштований встановити особи злочинців.

Сталлоне вважає, що його сина вбили

Крім того, Сталлоне хоче з'ясувати, що хвилювало його 36-річного сина, чи споживав він наркотики та що відбувалося в його будинку за останній тиждень його життя.

Нагадаємо, Сейджа Сталлоне виявили мертвим у його будинку в Лос-Анджелесі 13-го липня.

Поліцейські вилучили з будинку Сталлоне-молодшого численні пляшечки з-під ліків.

Версії суїциду або навмисного вбивства поліцією не розглядаються. Слідство вважає, що причиною загибелі стало передозування забороненими речовинами.

У той же час мати Сейджа, колишня дружина Сталлоне Саша Зак розповіла, що за два тижні до загибелі син був у стоматолога, який провів складну операцію з видалення п'яти зубів.

Сейдж, за її інформацією, не міг впоратися з постійним болем і боровся з ним за допомогою анальгетиків.

Результати розтину тіла сина Сталлоне будуть оголошені протягом двох тижнів.

Фото Reuters з сайту "Time News Feed"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів