Лонгорія знову втрапила в найдорожчу десятку

20 липня 2012, 10:30

Журнал "Forbes" представив свій щорічний рейтинг найбільш високооплачуваних телезірок.

Перше місце в ньому посіла 40-річна Софія Вергара. Донька колумбійського фермера за період із травня 2011-го по травень 2012-го заробила 19 мільйонів доларів.

Глядачам вона відома за роллю в серіалі "Американська сімейка", пише "Forbes".

Софія Вергара стала найдорожчою телезіркою

Другу сходинку має зірка реаліті-шоу і відома тусовщиця Кім Кардашян, чиє розкішне весілля торік змусило прикипіти до екранів 10 мільйонів глядачів. Той шлюб проіснував лишень кілька тижнів, і звістка про розлучення Кім знову спричинила галас у ЗМІ. За останній рік Кардашян з’явилася на обкладинках понад 63 видань, а її заробіток склав 18 мільйонів.


Цього року добігає кінця восьмий сезон серіалу "Відчайдушні домогосподарки", і актриса Єва Лонгорія, як і її товаришки, нині має по 375 тисяч доларів за епізод. Іще вона є лицем таких брендів як "L'Oreal Paris", "Pepsi", а ще котячого корму "Sheba". За рік Лонгорія стала заможніша на 15 мільйонів доларів.

За рік Кім Кардашян побралася, розлучилася та добре підзаробила

На четвертому місці – телеведуча й актриса Бетенні Френкель із 12 мільйонами, а п’яту сходинку розділили між собою комедійна акторка Тіна Фей та ще одна з сестричок Кардашян, Хлоя. Обидві телезірки мають по 11 мільйонів.

До Топ-10 також увійшла зірка серіалу "Закон і порядок" Марішка Герджітей, актриса та співачка Зої Дешанель, "домогосподарка" Фелісіті Хаффман, а ще Еллен Помпео з "Анатомії Грей".

Єва Лонгорія торік посідала 1-е місце в рейтингу

Актриси Тері Хатчер та Марша Кросс поділили між собою 11-ту сходинку, а 15-ту посіла Елісон Ханніган, відома за комедією "Американський пиріг". Завершила ж найдорожчу двадцятку зірка серіалів "Друзі" та "Місто хижачок" Кортні Кокс.

Фото Reuters з сайтів "National Post", "Fox News", abc.net.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів