Мадонна знайшла винних у своєму провалі в Парижі

31 липня 2012, 13:45

Поп-співачка Мадонна заявила, що в скандалі на концерті в залі "Олімпія" в Парижі винні "головорізи, які не були її фанатами".

Відповідну заяву опубліковано на офіційному сайті виконавиці, пише "Lenta.ru".

"Виступ в "Олімпії" став магічним моментом для мене, і було великим задоволенням організувати це спеціальне шоу для моїх фанатів і бути так близько до них", - йдеться в заяві Мадонни.

"На жаль, в кінці шоу, коли я вже покинула сцену, кілька головорізів, які не були моїми фанатами, стали осаджувати сцену і кидати пластикові пляшки, прикидаючись розгніваними шанувальниками. Репортажі преси були сфокусовані на цьому, а не на радісних аспектах вечора", - написала співачка.


Та, схоже, поп-діву не надто засмутив невдалий концерт у Парижі.

Мадонна знає, хто винен у її провалі у Парижі

"Але ніщо не зможе затьмарити спогади для мене і моїх фанатів. Коли я дивилася в зал, у кожного, кого я бачила, на обличчі була посмішка. Я сподіваюся повторити цей чудовий досвід в майбутньому", - наголосила Мадонна.

Нагадаємо, 26-го липня американська поп-зірка зіграла спеціальний концерт у легендарному концертному залі в рамках свого туру в підтримку альбому "MDNA". Шоу, квитки на який коштували від 80 до 280 євро, тривало всього 45 хвилин і транслювалося в прямому ефірі на YouTube.

По завершенню концерту шанувальники співачки стали вимагати продовження шоу або повернення вартості квитків, кидати на сцену порожні пляшки і пластикові стакани, а також викрикувати нецензурні образи на адресу зірки.

Нинішній концертний тур Мадонни, як і багато попередніх, регулярно супроводжується скандалами. Раніше французька ультраправа партія "Національний фронт" пообіцяла подати в суд на співачку за те, що під час іншого шоу в Парижі сценічний відеоряд містив фото лідера партії Марін Ле Пен зі свастикою на лобі.

Фото "АР" з сайту blogs.detroitnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів